ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “RELAX MΑMMY” ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΠΠΟΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 

 

dappos_relax“Νέο τμήμα στο πρόγραμμα Relax Mammy ”

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης σας ενημερώνει πως εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης στο πρόγραμμα “Relax Mammy” δημιούργησε ένα επιπλέον τμήμα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των συμμετεχόντων.

Στο  “Relax Mammy” μαθαίνει η μαμά πως να κρατάει την ισορροπία ανάμεσα στους διαφορετικούς της ρόλους, να ζει στο εδώ και στο τώρα, να αλλάζει αυτά που επιθυμεί, να της αρέσει ο εαυτός της, να χαλαρώνει και να απολαμβάνει την ζωή.  Σε ομαδικό πλαίσιο και μέσα από χαλαρή συζήτηση και βιωματικές ασκήσεις εντοπίζει και συζητάει τα θέματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα.

Τα μαθήματα της νέας ομάδας θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας κάθε Δευτέρα 10:30 έως 11:30 και η συμμετοχή σε αυτά είναι δωρεάν.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις θέσεις, καθώς ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά ομάδα δεν θα υπερβαίνει τα δέκα (10) άτομα, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων είναι η απόκτηση της Αθλητικής Ταυτότητας του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του προγράμματος και σύμβουλο ψυχικής υγείας κ. Αγιαννιωτάκη Γωγώ στο τηλέφωνο 695.18.17.881.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *