Διοικητικό Συμβούλιο ΦΟΔΣΑ χωρίς τη Σαντορίνη;

   Eκπρόσωπος του Δήμου Θήρας δεν έθεσε υποψηφιότητα και φυσικά δεν εξελέγη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, Νοτίου Αιγαίου (ΦΟΔΣΑ).

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, από τη στιγμή που η Σαντορίνη έχει ένα από τα δύο μεγαλύτερα, εν εξελίξει έργα της Περιφέρειας στον τομέα των απορριμμάτων (το άλλο είναι στη Ρόδο), είναι αδιανόητο να μη μετέχει στο κεντρικό όργανο λήψης αποφάσεων. Στο προηγούμενο Δ.Σ ο πρώην Δήμαρχος, Αντώνης Σιγάλας, είχε εκλεγεί Γραμματέας του Φορέα. Στη νέα σύνθεση, η Σαντορίνη, είναι απούσα. Και ας εξελίσσεται- στα χαρτιά τουλάχιστον- ένα έργο δαπάνης δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στο νησί.

Στις κρίσιμες αποφάσεις του Δ.Σ, ο Δήμος Θήρας, θα είναι απλώς μουσαφίρης. Και αν είναι ευγενικοί, ίσως επιτρέπουν στον Δήμαρχο Νίκο Ζώρζο να μιλάει. Εκτός αν σκορπίζουν αλάτι, κάτω από το κάθισμά του για να φεύγει γρήγορα.

.

 

 

Ανάρτηση του Περιφερειάρχη για το νέο Δ.Σ ΦΟΔΣΑ

 

“Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, συνήλθε σε συνεδρίαση ευθύς αμέσως μετά την εκλογή του. Ο Δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης, ο Δήμαρχος Σύρου Αλέξης Αθανασίου, ο Δήμαρχος Καλύμνου Γιάννης Μαστροκούκος και ο Δήμαρχος Μυκόνου Χρήστος Βερώνης, συμπλήρωσαν, μετά τις εκλογές μεταξύ των Δημάρχων του Νοτίου Αιγαίου, τους Αντιπεριφερειάρχες Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, Χρήστο Ευστρατίου και Γιώργο Λεονταρίτη αντίστοιχα, που είχαν ήδη οριστεί προ ημερών ως εκπρόσωποι της Περιφέρειας.
Νέος Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης και νέος Γενικός Γραμματέας ο Δήμαρχος Σύρου Αλέξης Αθανασίου.
Τώρα, δουλειά”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *