Δημιουργία Ένωσης Λιμενικών Νοτιοανατολικού Αιγαίου – Ε.Λ.Ν.Α. με τη Σαντορίνη

Ακόμη μία πρωτοβάθμια Ένωση ιδρύεται και έρχεται να προστεθεί στις Ενώσεις μέλη της Πανελλήνιας  Ομοσπονδίας Λιμενικών – Π.Ο.Λ.

 

 

 

 

 

  “Ύστερα από πρωτοβουλία των συνάδελφων που υπηρετούν στα νησιά των Κυκλάδων ιδρύθηκε η Ένωση Λιμενικών Νοτιοανατολικού Αιγαίου – Ε.Λ.Ν.Α. με έδρα το νησί της Θήρας (Σαντορίνη) και στόχο την ανάδειξη και επίλυση των επί σειρά ετών, χωρίς ανταπόκριση, αιτημάτων των υπηρετούντων Λιμενικών στις Κυκλάδες.

 

Για το λόγο αυτό ο Πρόεδρος της Π.Ο.Λ Κυράνης Κωνσταντίνος, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ομοσπονδίας Αθουσάκης Εμμανουήλ και ο Πρόεδρος της Ε.Λ.Ν.Α Σιγάλας Νικόλαος βρέθηκαν την 6 και 7 Ιουλίου στη Σαντορίνη προκειμένου να πραγματοποιηθούν διαδοχικές συναντήσεις με συναδέλφους και φορείς το νησιού με απώτερο σκοπό την εύρεση μιας κοινής συνιστώσας προώθησης και επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν στις νησιωτικές υπηρεσίες των Κυκλάδων.

Την 07-07-2023 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Λ/Χ Θήρας όπου ενημερώθηκαν τα στελέχη για την ίδρυση της Ένωσης ενώ  ακολούθησε διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι στο νησί της Σαντορίνης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Λιμενάρχη Θήρας Αντιπλοίαρχο Λ.Σ ΚΟΡΑΚΑ Κωνσταντία για την φιλοξενία και τους συναδέλφους που υπηρετούν στην Λιμενική Αρχή Θήρας για την ανταπόκριση.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως όλοι οι Λιμενικοί έχουν αγκαλιάσει την Π.Ο.Λ, εγγράφονται στην Ομοσπονδία μας και δημιουργούν προοπτικές συνδικαλιστικής έκφρασης, με Πρωτοβάθμιες Ενώσεις, που ως βάση της έχουν τον συνάδελφο που βιώνει τα προβλήματα όπως αυτά υφίστανται στην καθημερινότητα.

 

Η Ομοσπονδία μας βαδίζει με σταθερά βήματα, χωρίς υπερβολές και τυμπανοκρουσίες με μια προοπτική ευοίωνη που στηρίζεται στην συνεργασία της με τον νέο ΥΝΑΝΠ κ. Βαρβιτσιώτη αλλά και με την στρατιωτική Ηγεσία του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

 

Συνεχίζουμε με έργα και αποτελέσματα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *