ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΔΙΤ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΙΓΑΛΑ

 

 

 

“Εγκρίθηκε ένα έργο ζωής και ανάπτυξης
για τη Σαντορίνη.
Εγκρίθηκε από τη Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα) η κατασκευή και λειτουργία του ολοκληρωμένου έργου επεξεργασίας των στέρεων αποβλήτων της Σαντορίνης.
Μέσα σε διάστημα δυο χρόνων, αρχικά ο Δήμος Θήρας και στην συνέχεια ο ΦΟΔΣΑ (Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) Νοτίου Αιγαίου, στον οποίο συμμετέχει ο Δήμος μας, καταθέσαμε φάκελο, διεκδικήσαμε και πετύχαμε την έγκριση του Έργου από την Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ.
Με την προσωπική στήριξη του προέδρου μας Γιώργου Χατζημάρκου αλλά και ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου του ΦΟΔΣΑ ανοίγει ο δρόμος για την επίλυση ενός προβλήματος που αμαυρώνει τη φήμη και σκιάζει την λαμπερή εικόνα της Σαντορίνης.
Περνάμε πλέον από την προσβλητική για τον πολιτισμό, το περιβάλλον και την υγεία μας κατάσταση, της ανεξέλεγκτης χωματερής, σε ένα σύγχρονο και φιλικό στο περιβάλλον έργο, που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής μας και ισχυροποιεί την τουριστική εικόνα της Σαντορίνης.
Το έργο αυτό αποτελεί τη δική μας απάντηση στη μίζερη και υπονομευτική δράση όλων αυτών που με ιδιοτέλεια και εμπάθεια, με ύβρεις και συκοφαντίες προσπαθούν να μηδενίσουν την προσπάθεια και τη δουλειά της σημερινής Δημοτικής Αρχής.
Εμείς προχωράμε μπροστά, κάνοντας πράξη το όραμα μας για την βιώσιμη ανάπτυξη της Σαντορίνης ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού παγκοσμίως.
Για την διασφάλιση της ποιότητας και της ευημερίας στην ζωή των συμπατριωτών μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *