ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΦΟΥΡΟΥ

 

 

 

 

“Ο ελληνικός λαός επιβράβευσε τη ΝΔ με μια μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία για το σημαντικό έργο που πέτυχε την τετραετία 2019-2023. Αναφέρω εντελώς επιγραμματικά: η προηγούμενη  κυβέρνηση της ΝΔ αποκατέστησε την αξιοπιστία της χώρας, έβαλε σε τροχιά δυναμικής ανάπτυξης την οικονομία, αντιμετώπισε επιτυχώς μεγάλες εξωγενείς κρίσεις, στήριξε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Η νέα κυβέρνηση της ΝΔ  θα διασφαλίσει με την εφαρμογή του προγράμματός της την πορεία προόδου της χώρας και την ευημερία των πολιτών, ενισχύοντας τα εισοδήματα και βελτιώνοντας κρίσιμες όψεις του κοινωνικού κράτους, και πρωταρχικά της Υγείας.

Η  κυβερνητική πλειοψηφία έχει επίγνωση ότι δεν πρέπει να  χαθεί ούτε μια μέρα στη μάχη για την πρόοδο  της χώρας. Το έδειξε  με τον πιο σαφή τρόπο ο Πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης στην πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, όπου δόθηκαν στους υπουργούς οι μπλε φάκελοι με το χρονοδιάγραμμα των μέτρων που καλούνται να υλοποιήσουν.

Ως νέος βουλευτής νιώθω διπλή την ευθύνη: να τιμήσω την επιλογή των πολιτών των Κυκλάδων στο πρόσωπό μου, συμβάλλοντας στην επίλυση των πολλών και μεγάλων προβλημάτων των νησιών μας και  να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην επιτυχία του κυβερνητικού έργου. Θα το πράξω, με δημιουργικές προτάσεις και με εποικοδομητική, όταν χρειάζεται, κριτική.

Με εκτίμηση
ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΦΟΥΡΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ
ΚΥΚΛΑΔΩΝ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *