Δήλωση Δημήτρη Μπάϊλα για τις εκλογές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Της 11/7/2019

Με το παρόν θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς όλους εκείνους που ψήφισαν ΚΙΝΑΛ και ιδιαίτερα σε εκείνους που μου έκαναν την τιμή να με ψηφίσουν στις εκλογές της 7/7/2019 από όλα τα νησιά των Κυκλάδων.
Βεβαίως, το τελικό αποτέλεσμα, αν και δεν είναι αυτό που περιμέναμε, το θεωρούμε θετικό, αφού παρ΄ ότι συμπιεστήκαμε μέσα στις μυλόπετρες του δικομματισμού, βαλλόμενοι από παντού και κυρίως από την Ν.Δ. και από το ΣΥΡΙΖΑ ,που είχαν σαν στόχο τον πολιτικό μας θάνατο, παραμείναμε ζωντανοί και αυξήσαμε μάλιστα το ποσοστό μας. Είμαστε έτοιμοι μέσα από έναν αυτόνομο δρόμο να συνεχίσουμε την πορεία μας, ως ο αυθεντικός συνεχιστής του Κινήματος που ίδρυσε ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος, γιατί μετά την πολιτική μου δικαίωση, ήλθε και η δικαίωση μου από τον λαό των Κυκλάδων, στον οποίο εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου, για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, και του υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι παρών στο μετερίζι του αγώνα, για τις αρχές και τις ιδέες που μας δίδαξε ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Δημήτρης Μπάιλας
π.Νομάρχης – Υποψ. Βουλευτής ΚΙΝΑΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *