ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΟΥ ΜΕ ΠΟΛIΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

 

 

 

“Διήμερο Συναντήσεων πραγματοποίησε η Έπαρχος Θήρας κα Θεώνη Λειβαδάρου 11 και 12 Φεβρουαρίου στην Σαντορίνη.

Συναντήθηκε με τον κο Γιάννη Πλακιωτάκη τ.Πρόεδρο Ν.Δ, τ.Υφυπουργό Εργασίας, Βουλευτή Λασιθίου και Τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και με τον κο Γιάννη Βρούτση τ.Υπουργό Εργασίας, Βουλεύτη Κυκλάδων και Τομεάρχη Εργασίας ΝΔ.

Στη συνάντηση με τον κο Πλακιωτάκη συζητήθηκε η υποστελέγχωση των υπηρεσιών του Επαρχείου Θήρας, η έλλειψη ακτοπλοϊκής σύνδεσης μεταξύ των νησιών της Περιφερειακής Ενότητας αλλά και η ακτοπλοϊκή σύνδεση με την πρωτεύουσα των Κυκλάδων την Ερμούπολη Σύρου. Ιδιαίτερη βάση δόθηκε στην Νησιωτικότητα, στην έλλειψη υποδομών στα νησιά της Π.Ε Θήρας και στην απαξίωση των Κυκλάδων απο την κεντρική εξουσία.

Στη συνάντηση με τον κο Βρούτση συμμετείχαν η Πολιτευτής ΝΔ κα Κατερίνα Μονογιού και εκπρόσωποι των θεσμικών φορέων του νησιού. Συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ.Νομικός Νικόλαος, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Πατινιώτης Ανδρέας, ο Πρόεδρος Αλιέων κ. Πρέκας Κυριάκος, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Σιγάλας Εμμανουήλ, ο Αντιπρόεδρος των Ταξί κ. Γαβρίλης Γεώργιος, ο Διοικητής του Α.Τ Θήρας κ. Νίκου Αποστόλης, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θήρας κ.Τάρταρης Παναγιώτης, ο Αερολιμενάρχης Θήρας κ. Γάκης Δημήτρης, οΥπολιμενάρχης κ.Δανίκας Αντώνης, ο Πρόεδρος των Πολυτέκνων κ. Δαρζέντας Χαράλαμπος, με τους οποίους συζήτησαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε φορέας ξεχωριστά, κατατέθηκαν απόψεις και προτάσεις.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανεπάρκεια των διαθέσιμων πόρων , στην υποστελέχωση των υπηρεσιών, στο μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα το οποίο δημιουργείται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και στην αποκατάσταση του λιμένος του Αθηνιού”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *