ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ

ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

 

«Ο Δήμος Θήρας ενημερώνει τους πολίτες της Σαντορίνης ότι η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Θήρας είναι η αρμόδια υπηρεσία που ασχολείται με την πολιτική προστασία, τον ευπρεπισμό των κοινόχρηστων χώρων, το πράσινο, τα αδέσποτα ζώα καθώς και τον δημοτικό ηλεκτροφωτισμό (βλάβες και αντικατάσταση λαμπτήρων). Για οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 22860 25847 και 22860 22609 ή στο email: perivallon@thira.gov.gr .

Επιπλέον, για αντικατάσταση λαμπτήρων δημοτικού φωτισμού η αίτηση μπορεί να κατατεθεί και μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Θήρας στο https://www.thira.gov.gr/forms/s1.etisi-antikatastasilamptirondimotikoufotismou.html.

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία «Ελληνική Βιομηχανία Περιβαλλοντικών Συστημάτων» – «Helesi – Περιβαλλοντική» αποτελεί τον ανάδοχο του έργου Καθαριότητας και Αποκομιδής Απορριμμάτων του Δήμου Θήρας. Η εταιρεία είναι υπεύθυνη για την καθαριότητα και αποκομιδή οικιακών και δημοτικών  απορριμμάτων από τους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Θήρας – μεταξύ των οποίων είναι τα  κλαδιά δέντρων και ογκώδη αντικείμενα. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή πρόβλημα παρακαλούμε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 22860 28608 ή στο email : ergothira@helesi.com».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *