ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ “Λ&Ε ΝΟΜΙΚΟΥ” (ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ)

 

 

 

Η Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει τους συναδέλφους Πολύτεκνους ότι θα μοιράσει τρόφιμα από Τρίτη 18 Δεκεμβρίου έως και Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρες από 11:00 π.μ έως 16:00 μ.μ. στο Βόθωνα στο γήπεδο του μπάσκετ. Επειδή τα προϊόντα είναι ευπαθή όποιος δεν τα πάρει τις καθορισμένες μέρες και ώρες δυστυχώς δε θα μπορέσει να τα πάρει άλλη μέρα  .

Τα τρόφιμα αυτά είναι μια προσφορά του Ιδρύματος Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού που ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας να δώσουμε στους ξεχασμένους από την Πολιτεία Πολύτεκνους λίγα τρόφιμα και να κάνουμε τις Άγιες ημέρες λίγο πιο ευχάριστες.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο όπως επίσης ,τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος για την προσφορά Αγάπης .  Επίσης ευχαριστούμε θερμά και τον κύριο Καραμολέγκο Μανώλη (Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος) για την ευγενική προσφορά προϊόντων του στη διανομή αυτή .

Υστερόγραφο : Τα τρόφιμα θα τα πάρουν μόνο οι πολύτεκνοι που είναι και ταμειακώς εντάξει  .Ανανέωση για το 2019 θα γίνεται και στον τόπο διανομής τροφίμων”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *