ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΑΜΑΤΟΣ PLAYMOBIL ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΑΠΠΟΣ

 

 

 

 

“Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη του διαγωνισμού διοράματος Playmobil, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 23-25 Δεκεμβρίου 2022 στα πλαίσια της έκθεσης playmobil στο “Χριστουγεννιάτικο Χωριό” του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Παιδιά και γονείς μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα το θέμα του διοράματός τους και να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό, διεκδικώντας ένα από τα τρία παιχνίδια Playmobil που θα κερδίσουν τα τρία καλύτερα διοράματα.

Τα διοράματα θα στηθούν αποκλειστικότητα με κωδικούς Playmobil, ενώ επιτρέπεται η χρήση υλικών μόνο για το στήσιμο του περιβάλλοντος του διοράματος.

Όλες οι απεικονίσεις των συμμετεχόντων θα καταλαμβάνουν επιφάνεια έως 2 τ.μ και θα πρέπει η θεματολογία τους να είναι σαφής (π.χ western, ιπποτικά, πειρατικά κτλ.). Στους διαγωνιζόμενους θα δοθούν αν χρειαστούν χαρτικά υλικά για την κατασκευής τους, ωστόσο μπορούν να φέρουν και υλικά δικής τους επιλογής.

Τα διοράματα θα κατασκευαστούν και θα στηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και την ημέρα των Χριστουγέννων θα φωτογραφηθούν προκειμένου να αναρτηθούν στην επίσημη σελίδα του Οργανισμού στο Facebook (@Dappos Santorini). Τα τρία πρώτα διοράματα που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2022, θα κερδίσουν τρία υπέροχα  παιχνίδια Playmobil. Η απονομή των επάθλων θα πραγματοποιηθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν και για να πάρετε μέρος απλά δηλώνετε το όνομά σας στα τηλέφωνα (6981923903 & 6987205457).

Με το πέρας της φωτογράφησης τα διοράματα θα μαζευτούν και θα επιστραφούν στους κατόχους τους”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *