ΔΕΥΑ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

 

 

ΔΕΥΑΘ ΕΡΓΑ c “Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 16 του νόμου 1069/80 που διέπει τις Δ.Ε.Υ.Α., την απόφαση Ε16221 (ΦΕΚ Β΄138) του Υπουργείου Εσωτερικών καθώς επίσης και της 3046/604/89 υπουργικής απόφασης (άρθρο 26, παρ. 3.13, 3.14, 3.15) που αφορά τον κτιριοδομικό κανονισμό του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, τα κτίρια από τα οποία διέρχεται αποχετευτικό δίκτυο είναι υποχρεωμένα να συνδεθούν σε αυτό.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα μέλη του σωματείου – συλλόγου σας για την σύνδεση τους στο υφιστάμενο δίκτυο της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Θήρας, ειδάλλως η Υπηρεσία μας θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να προβεί ονομαστικά στην ενημέρωση του ΕΟΤ, όσον αφορά τα τουριστικά καταλύματα του γραφείου καταστημάτων και το υγειονομικό τμήμα του Επαρχείου, όσον αφορά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με όποιες συνέπειες θα έχει αυτό για τις τουριστικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο νησί μας.

Ευελπιστούμε ότι θα γίνετε αρωγοί της υπηρεσίας μας αλλά και του Δήμου Θήρας ώστε να αποφευχθεί η αλόγιστη επιβάρυνση του περιβάλλοντος καθώς επίσης και η δυσφήμιση του νησιού μας, είτε με την ύπαρξη δυσάρεστων οσμών, είτε με την παρουσία σε κοινή θέα λυμματοφόρων οχημάτων εκκένωσης βόθρων σε περιοχές με έντονη τουριστική δραστηριότητα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *