Δεν κατάφεραν να δέσουν στη Μήλο “Festos Palace” και”Knossos Palace”

“Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μήλου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου “FESTOS PALACE” Ν. Ηρακλείου 44, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμάνι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή. Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά προς τα λιμάνια της Μήλου και του Ηρακλείου και συνέχισε το δρομολόγιό του για Ηράκλειο.

Στο λιμάνι της Μήλου ανέμεναν προς επιβίβαση οκτώ επιβάτες και δύο Ι.Χ.Ε. οχήματα, ενώ από το “FESTOS PALACE” επρόκειτο να αποβιβαστούν πενήντα τέσσερις επιβάτες, εννέα Ι.Χ.Ε. οχήματα, δύο Δ/Κ και δύο Φ/Γ. Οι εν λόγω επιβάτες πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Επίσης, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μήλου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου “KNOSSOS PALACE” Ν. Ηρακλείου 46 ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμάνι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή. Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι του Ηρακλείου προς τα λιμάνια της Μήλου και του Πειραιά και συνέχισε το δρομολόγιό του για Πειραιά.

Στο λιμάνι της Μήλου ανέμεναν προς επιβίβαση τριάντα εννέα επιβάτες και έξι Ι.Χ.Ε. οχήματα, ενώ από το “KNOSSOS PALACE” επρόκειτο να αποβιβαστούν ένας επιβάτης και μια καρότσα. Οι εν λόγω επιβάτες πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *