ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΑΖΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ

  “Το χθεσινό πολύνεκρο ναυάγιο με τους 79 νεκρούς, εκατοντάδες αγνοούμενους και 104 διασωθέντες είναι η συνέχεια στο διαρκές έγκλημα που συντελείται στη Μεσόγειο και το Αιγαίο όλα αυτά τα χρόνια. Έχει την υπογραφή των ιμπεριαλιστών και των κυβερνήσεών τους, που εξαπολύουν επεμβάσεις, σκορπούν τον πόλεμο και καταληστεύουν τους λαούς και τις χώρες τους.

  Όλα αυτά οδηγούν στα εκατομμύρια καραβάνια ξεριζωμένων, διαμορφώνοντας το έδαφος για την ασύδοτη δράση των κυκλωμάτων διακινητών και τα ταξίδια του τρόμου και του θανάτου .

Το ναυάγιο της Πύλου που αποτελεί μια ανείπωτη τραγωδία ήρθε δυστυχώς να προστεθεί σε όλα αυτά τα ναυάγια , στους νεκρούς συνανθρώπους μας, που θρηνούμε χρόνια τώρα και δυστυχώς δεν έχουν τελειωμό.

  Η Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας , εκφράζει την αλληλεγγύη και τη θλίψη της για τους νεκρούς και αγνοούμενους του νέου ναυαγίου στα ελληνικά ύδατα αλλά και την αγανάκτησή της για την υποκρισία Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΝΑΤΟ και κυβερνήσεων. Πιστεύει ακράδαντα ότι ο Ελληνικός λαός με την ευαισθησία που έχει, η ελληνική νεολαία με την αλληλεγγύη που διαθέτει και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα πρέπει να θεωρεί ως «κανονικότητα» αυτό το συνεχιζόμενο έγκλημα στις θάλασσες της Μεσογείου και του Αιγαίου.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΑΖΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΝΙΓΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

  Απαιτείται να δυναμώσει η πάλη όλων μας για να σταματήσουν οι άδικοι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι , να σταματήσουν οι εισβολές και οι κατοχές κρατών, που αποτέλεσμά τους είναι ο θάνατος, η φτώχεια, η πείνα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *