ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΣΤΕΓΟΣ-ΠΑΙΔΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟ

 

ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΙΤΗ ΣΤΕΓΗ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΕΛΜΕ ΘΗΡΑΣ: “ΣΤΕΓΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ”

 

 

  Εδώ και λίγες μέρες   πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση των προσλήψεων αναπληρωτών και παρατηρείται και φέτος το έντονο στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στο σύνολο τους οι αναπληρωτές σε πολλά μέρη πλέον αλλά κυρίως στο νησί της Σαντορίνης. Οι εκπαιδευτικοί που έχουν έρθει στο νησί τις πρώτες μέρες διαμένουν σε ξενοδοχεία, πληρώνοντας εισιτήρια, στέγη και διατροφή έχοντας μαζί τους οικογένεια και παιδιά ψάχνοντας απεγνωσμένα  για στέγη χωρίς αποτέλεσμα.

Καταγγέλλουμε ως απαράδεκτη και προσβλητική  για το σύνολο του κλάδου των εκπαιδευτικών την κατάσταση αυτή που ταλαιπωρεί και υποτιμά τους εκπαιδευτικούς λειτουργούς. Θεωρούμε ότι η κατάσταση αυτή είναι ντροπή για την Πολιτεία και απαιτούμε να δοθεί επιτέλους λύση στο πρόβλημα.

Καλούμε και φέτος τις δημοτικές αρχές, τους φορείς, τα σωματεία, τους συναδέλφους και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων της Σαντορίνης , κάθε συμπολίτη μας, τα τοπικά ΜΜΕ να βοηθήσουν τους νέους εκπαιδευτικούς στην εύρεση στέγης.

Ας δείξουμε όλοι την αλληλεγγύης μας.

«Αν σκέφτεσαι για ένα χρόνο, φύτεψε ένα σπόρο. Αν σκέφτεσαι για δέκα χρόνια φύτεψε, ένα δέντρο. Αν σκέφτεσαι για 100 χρόνια, δίδαξε ανθρώπους». – Κομφούκιος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *