ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

 

 

 

“Ο Δήμος Θήρας ενημερώνει τους πολίτες ότι αναρτήθηκαν στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας οι δασικοί χάρτες της Σαντορίνης, οι οποίοι καλύπτουν την νότια πλευρά του νησιού από τον Πύργο έως το Ακρωτήρι (συγκεκριμένα από τη διασταύρωση του Μεξικάνικου έως το Ακρωτήρι). Οι δασικοί αυτοί χάρτες αναφέρονται κατά κύριο λόγο σε χορτολιβαδικές εκτάσεις οι οποίες κατά τεκμήριο θεωρούνται πλέον Δημόσιες.

Απαιτείται από τους πολίτες να γίνει έλεγχος των ιδιοκτησιών και όπου χαρακτηρίζεται χορτολιβαδικό να υποβληθεί αντίρρηση εντός προθεσμίας 3 μηνών από σήμερα. Η αίτηση αντίρρησης υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση του Εθνικού Κτηματολογίου https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoDasika_Page.aspx και τα δικαιολογητικά στέλνονται στα γραφεία της Επιτροπής Εξέτασης Αντιρρήσεων (ΕΠ.Ε.Α) στη Σύρο (Διεύθυνση Δασών, Κλώνου & Κυπαρίσσου Στεφάνου 8, Τ. Κ. 84100, Σύρος).

Στον παρακάτω ιστότοπο του Εθνικού Κτηματολογίου και Χαρτογράφησης μπορείτε να δείτε τους εν λόγω δασικούς χάρτες: http://gis.ktimanet.gr/wms/forestsuspension/default.aspx

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *