ΔΑΠΠΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΣΑΡΙΑ- ΘΗΡΑΣΙΑ

“Ο ΧΑΧΑ ΚΑΙ Η ΧΙΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ”

 

 

xaxa-xixi“Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν στην παιδική θεατρική παράσταση «Ο Χαχά και η Χιχί και το αερόστατο της Ειρήνης». Η πρώτη παράσταση θα δοθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 στις 20:00 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου της Μεσαριάς, ενώ η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 στις 18:30 στο προαύλιο χώρο του γυμνασίου της Θηρασιάς.

Πρόκειται για ένα νέο θεατρικό έργο της ομάδας “Μορφές έκφρασης” του Θωμά Κινδύνη που μιλάει στη γλώσσα των παιδιών για τα κακώς κείμενα του κόσμου των μεγάλων. Μία ιστορία για τη φιλία, την επικοινωνία, τα συναισθήματα, την αλήθεια, την προσφυγιά, τον πόλεμο και την ειρήνη που εξιστορείται με τρυφερότητα και χιούμορ, με θεατρικές εκπλήξεις και καινοτομίες.

Όλη η μουσική της παράστασης, ακόμα και τα ηχητικά εφέ, υλοποιούνται ζωντανά στη σκηνή δίνοντας έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό χαρακτήρα. Με βασικά συστατικά το χιούμορ, τη φαντασία και την αισιοδοξία οι δημιουργοί της παράστασης φιλοδοξούν να μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά το μήνυμα της ειρήνης, της φιλίας, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς.

Η είσοδος είναι ελεύθερη”.

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *