BINTEO-ΑΟ ΘΗΡΑΣ: ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ”, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΡ

Η ΧΑΠΟΕΛ ΚΕΡΔΙΣΕ 3-2 ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ

ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ Ο ΑΟ ΘΗΡΑΣ

 

 

 

aothiras3 Και μόνο η μυριόστομη που ανέπεμψε τον Εθνικό Ύμνο, από τις κατάμεστες εξέδρες, ήταν μια νίκη. Οι φίλαθλοι της Σαντορίνης, φιλόξενοι αλλά με παλμό και ευγενή στήριξη στην Ομάδα- Όνειρο του νησιού, κέρδισαν μια μεγάλη νίκη.

Στο παρκέ, όπως παραδέχτηκε ο προπονητής Απόστολος Οικονόμου, οι έμπειρες στις μεγάλες διοργανώσεις, κατάφεραν μετά από δυνατό αγώνα, να κερδίσουν με 3-2 σετ. Η ομάδα της Σαντορίνης, αν και πρωτάρα στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό θεσμό, όχι μόνο στάθηκε άξια, αλλά έστειλε και το μήνυμα πως διαθέτει μια από τις πιο φίλαθλες έδρες στην Ευρώπη, με αγάπη προς το άθλημα, σεβασμό στον αντίπαλο, κόσμια συμπεριφορά και παλμό.aothiras

Στο πρώτο σετ, ο ΑΟ Θήρας, προηγήθηκε 24-21. Οι έμπειρες ισαρηλινές όμως, ισοφάρισαν 24-24 και τελικά νίκησαν 24-26. Το δεύτερο σετ πήρε η ομάδα της Σαντορίνης, με 25-23, ύστερα από αγώνα, πόντο-πόντο. Η Χάποελ, μπήκε πολύ δυντά στο τρίτο σετ, κάμπτοντας την αντίσταση του ΑΟ με 19-25, αλλά τα κορίτσια του Απόστολου Οικονόμου, πήραν ύστερα από παρατεταμένη επίθεση το επόμενο σετ 25-18.

Το τάι μπρεικ, ήταν συγκλονιστικό, αλλά εκεί φάνηκε η εμπειρία των Ισραηλινών, που μετά το 10-10, έκαναν αντεπίθεση, παίρνοντας τον αγώνα και μαζί το εισιτήριο για την επόμενη φάση, με 11-15.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός του Α.Ο Θήρας, Απόστολος Οικονόμου δήλωσε «Συγχαρητήρια στη Χαποέλ, ήταν πιο έμπειρη και καλή ομάδα και δίκαια με δυο νίκες πήρε την πρόκριση. Εμείς τη θέλαμε την πρόκριση, την κυνηγήσαμε αλλά νομίζω ότι καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα έπαιξε το πρώτο σετ που ήμασταν 24-21 μπροστά και το χάσαμε. Ωστόσο, είμαστε ευχαριστημένοι που σε ένα γεμάτο γήπεδο δείξαμε ανταγωνιστικοί, διεκδικήσαμε τη νίκη μέχρι τέλους αλλά τη χάσαμε στις λεπτομέρειες. Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στις εγχώριες διοργανώσεις”.

Save

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *