“ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ”

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΦΙΑΣ ΚΙΤΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

 

 

 

 

“Η πρωτόγνωρη για τον πλανήτη απειλή του κορωνοϊού και ο αγώνας γιατρών, νοσηλευτών, πληρωμάτων του ΕΚΑΒ, παραϊατρικού και διοικητικού προσωπικού, καθώς και των φαρμακοποιών, καθιστά πιο επίκαιρο τον σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για την Υγεία.

Στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος όλοι οι εργαζόμενοι στον τομέα υγείας δίνουν τιτάνιο αγώνα, για να κρατήσουν στη ζωή τους ασθενείς.

Ως αρμόδια αντιδήμαρχος του Δήμου Θήρας στον τομέα υγείας, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ σήμερα σε όλους αυτούς, που έχουν σκοπό της ζωής τους την προστασία της υγείας μας και να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου.

Αυτές τις ώρες, όλοι μας πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, για να στηρίξουμε στα νησιά μας τους εργαζόμενους στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.

Η Δημοτική αρχή, από την πρώτη στιγμή έχει ταχθεί στο πλευρό όλων των εμπλεκόμενων φορέων που παρέχουν υπηρεσίες υγείας.

Ο λαός μας λέει: «Πάνω απ’ όλα η υγεία μας, κι ύστερα όλα τα υπόλοιπα».

Για να έχουμε λοιπόν την υγεία μας, ας προσέξουμε όλοι για να περάσουν οι δύσκολες μέρες.

Ας ακολουθήσουμε με υπευθυνότητα τους κανόνες και τις οδηγίες των ειδικών.

Η τοπική αυτοδιοίκηση «σηκώνει» μεγάλος βάρος στην πλάτη της για τη στήριξη των συμπολιτών μας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Θα συνεχίσουμε δυναμικότερα, θα διεκδικούμε από τους αρμόδιους συνεχώς καλύτερες υπηρεσίες υγείας, όπως ακριβώς αρμόζει στα νησιά μας, διασφαλίζοντας τη σωστή υγειονομική περίθαλψη των συμπολιτών μας.

Η Αντιδήμαρχος Θήρας

Σοφία Κίτσου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *