ΑΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΠΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ SUMMER CLASS 22

 

 

  “Με τα πιο όμορφα χαμόγελα και τους πιο γλυκούς αποχαιρετισμούς έπεσε την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 η «αυλαία» του φετινού «Dappos Summer Class».

 

Για ακόμα ένα καλοκαίρι τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γεμίζουν τα πρωινά τους παίρνοντας μέρος σε πλήθος ευχάριστων και δημιουργικών δραστηριοτήτων που στόχο είχαν την μάθηση και κυρίως τη διασκέδασή τους. Μπάσκετ, βόλεϊ, πυγμαχία, ταεκβοντό, μουάι τάι, παραδοσιακοί και μοντέρνοι χοροί, θεατρική αγωγή, εικαστικά και κυρίως παιχνίδι αποτελούσαν την πιο διασκεδαστική καθημερινότητα των παιδιών που συμμετείχαν στο «Dappos Summer Class».

 

Μάλιστα, την τελευταία μέρα τα παιδιά είχαν τη χαρά να δεχθούν δύο ξεχωριστές επισκέψεις. Ο κτηνίατρος κ. Στεφανογιάννης Μιχάλης τους μίλησε για την φροντίδα και την προστασία των μικρών ζώων και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών, ενώ στη συνέχεια πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θήρας πραγματοποίησαν επίδειξη του εξοπλισμού τους, αλλά και της λειτουργίας ενός πυροσβεστικού οχήματος, λύνοντας παράλληλα αρκετές απορίες των παιδιών.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και φυσικά τους εκπαιδευτές, τους εθελοντές και τους εργαζόμενους του Οργανισμού για τον άψογο επαγγελματισμό τους και τη συνεργασία τους προκειμένου να πραγματοποιηθεί με τον πιο άρτιο τρόπο και η φετινή μας διοργάνωση.

Επίσης, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εκείνους που η βοήθειά και η υποστήριξή τους αποτέλεσαν σημαντικό παράγοντα για τη λειτουργία του «Dappos Summer Class». Τον Αθλητικό Όμιλο Θήρας, την Αθλητική  Ένωση  Σαντορίνης, τον αθλητικό σύλλογο «Λέοντες», το σύλλογο πυγμαχίας «Santorini’s Fighters», τον αθλητικό σύλλογο «Βασιλιάς Θήρας», την «Olympic Taekwondo Academy Santorini», τον αθλητικό σύλλογο «Πάνθηρας Σαντορίνης», τη Θεατρική Ομάδα Θήρας «Εν οδώ», το γυμναστήριο «Margarita’s Gymnastics», τη σχολή χορού Μηνδρινού Αντριάνα, την διαιτολόγο – διατροφολόγο Γαβαλά Μαργαρίτα, το εστιατόριο «Tabasco», το αρτοζαχαροπλαστείο «Ερωτόκριτος», το Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Θήρας, το ΕΚΑΒ Θήρας, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θήρας, τον κτηνίατρο Στεφανογιάννη Μιχάλη, τη Φιλαρμονική μας και το σύλλογο εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Ευχαριστούμε ακόμα το ξενοδοχείο Katikies, τα καταστήματα Κωτσόβολος και Αργυρόνησος, την λογοπεδικό – λογοθεραπεύτρια Ειρήνη Λιγνού, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Θήρας και τα ΚΤΕΛ Θήρας για τη χορηγία τους και την πολύτιμη προσφορά τους”.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και σας περιμένουμε στο επόμενο «Dappos Summer Class», το οποίο θα επιδιώξουμε να εμπλουτίσουμε με ακόμα περισσότερες εκπαιδευτικές και διασκεδαστικές δράσεις.

Γιατί κάθε παιδί έχει ανάγκη από ένα… αξέχαστο καλοκαίρι!

Χορηγοί: Katikies | Αργυρόνησος | Κωτσόβολος

Υποστηρικτές: Κτελ Θήρας | «Λόγος, Θεραπεία, Επικοινωνία – Ειρήνη Λιγνού» | Κυνηγετικός Σύλλογος Θήρας

 

BINTEO https://www.youtube.com/watch?v=68jDzJ9MuB4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *