ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΥΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

 

 

“Για δύο συνεχόμενα πρωινά το Κλειστό Γυμναστήριο είχε την χαρά να φιλοξενήσει τριακόσιους περίπου μαθητές της πέμπτης και της έκτης τάξης των δημοτικών σχολείων των Φηρών, του Καμαρίου, της Μεσαριάς, του Εμπορείου, του Πύργου – Μεγαλοχωρίου, του Καρτεράδου και της Οίας, στα πλαίσια του προγράμματος των σχολικών αθλοπαιδιών.

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2017 το πρώτο τζάμπολ πραγματοποίησαν τα κορίτσια και την επόμενη μέρα τη… σκυτάλη πήραν τα αγόρια, με τους δασκάλους και τις δύο μέρες να προσπαθούν με τον καλύτερο τρόπο να μυήσουν τα παιδιά στα μυστικά της Καλαθοσφαίρισης. Φυσικά, ο σκοπός των αθλοπαιδιών δεν είναι η νίκη και γι’ αυτό μάλιστα έπαιζαν τα ματς χωρίς να κρατάνε νικητή και σκορ, καθώς στόχο έχουν οι μαθητές να αγαπήσουν τον αθλητισμό, να έρθουν σ’ επαφή με παιδιά ίδιας ηλικίας από άλλα σχολεία και φυσικά ν’ αναπτύξουν το αίσθημα της ευγενούς άμιλλας και τους υγιούς ανταγωνισμού.

Έτσι για περισσότερο από τρεις ώρες κάθε ημέρα, οι μικροί καλαθοσφαιριστές διασκέδασαν κι έπαιξαν με τη ψυχή τους, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η συμπεριφορά τους εντός κι εκτός γηπέδου ήταν άψογη. Οι δάσκαλοι αποχώρησαν απ’ το γήπεδο εμφανώς ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους να εμφυσήσουν στα παιδιά το πνεύμα του αθλητικού ιδεώδους και φεύγοντας δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τη διοίκηση και το προσωπικό του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ για τη βοήθεια που τους παρείχαν”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *