Ασφαλτοστρώσεις στο Ακρωτήρι.

 

    “Συνεχίζονται με γρήγορο ρυθμό τα έργα ασφαλτόστρωσης του Δημοτικού οδικού δικτύου του Δήμου Θήρας. Σήμερα Παρασκευή 26 Μαρτίου ολοκληρώνονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον οικισμό Καμαρίου στις οδούς Μακεδονίας, Μυρτιδιώτισσας και Βασιλέως Φίλιππου, που ξεκίνησαν την Δευτέρα 22/03.

 

     Την επόμενη εβδομάδα τα συνεργεία συνεχίζουν στην περιοχή του Ακρωτηρίου και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 29 Μαρτίου θα ξεκινήσει η ασφαλτόστρωση του δρόμου από την είσοδο του οικισμού Ακρωτηρίου έως τον Αρχαιολογικό χώρο της προϊστορικής Πόλης του Ακρωτηρίου.

 

     Η κυκλοφορία στις περιοχές εκτέλεσης των έργων θα γίνεται με επιτόπιες ρυθμίσεις και σημάνσεις και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς για την ασφαλή μετακίνηση τους.

 

     Ο Αντιδήμαρχος Θήρας κ. Γρήγορης Μαντούσης ζητά την κατανόηση των κατοίκων και διερχόμενων οδηγών για την εύλογη αναστάτωση κατά τη διάρκεια των εργασιών. Παρακαλεί τους φίλους οδηγούς που θα κυκλοφορήσουν στα σημεία που εκτελούνται οι εργασίες, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρμοδίων οργάνων ακολουθώντας τις σημάνσεις για τις σχετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.  

 

 

 

Αντιδήμαρχος Θήρας Γρήγορης Μαντούσης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *