Αρβανίτης Ευγένιος υποψήφιος με τη “Θηραϊκή Πολιτεία”

Αρβανίτης Ευγένιος του Νικολάου- Δημόσιος Υπάλληλος
  “Καλωσορίζουμε τον Ευγένιο Αρβανίτη στη Θηραϊκή Πολιτεία, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.
Ο Ευγένιος, κατάγεται και ζει στο Μεγαλοχώρι, Μέλος του Εκκλησιαστικού συμβουλίου, ενεργό μέλος στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Μετόχι Μεγαλοχωρίου», εκφράζει το πολύπλευρο ενδιαφέρον του για την κοινωνία του χωριού του.
  Υπηρετεί πιστά την Πολεμική Αεροπορία της χώρας μας, ως πολιτικό προσωπικό όντας χειριστής μηχανημάτων. Πατέρας δύο παιδιών και παππούς δύο εγγονών, συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την ευημερία του χωριού του και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του. Γνωρίζει τα θέματα και τα προβλήματα και μέλημα του είναι η βελτίωση της καθημερινότητας σε όλους τους τομείς. Καθαριότητα, αναπλάσεις, κυκλοφοριακό, υποδομές κ.α.
  Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Ευγένιο Αρβανίτη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *