ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΡΑΣ

ΝΔ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ: Δεν διαθέτουμε ούτε λεπτό για να ασχοληθούμε με αυτούς που εργολαβικά μέσα από το face book υβρίζουν την Κυβέρνηση.

 

 

 

“ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΗΡΑΣ

Θήρα 24/8/2020

Η Δημοτική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Θήρας , σε ότι αφορά την ανακοίνωση – πρόσκληση των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ Σαντορίνης έχει να δηλώσει τα παρακάτω:

1. Όλα τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, σέβονται τις απόψεις και τις θέσεις όλων των Κομμάτων.

2. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα επίσης του καθενός να μην συμφωνεί με τις θέσεις και τις απόψεις μας. Όμως δεν διαθέτουμε ούτε λεπτό για να ασχοληθούμε με αυτούς που εργολαβικά μέσα από το face book , σε καθημερινή βάση, υβρίζουν την Κυβέρνηση και τις πολιτικές της. Οι θέσεις της Οργάνωσής μας θα αναλύονται με δελτία τύπου , είτε αρέσει είτε δεν αρέσει αυτό σε κάποιους.

3. Σε 3 χρόνια που θα γίνουν και πάλι εκλογές θα έχουμε την ευκαιρία να αντι-παρατάξουμε θέσεις και απόψεις με όποιον θέλει.

4. Προς το παρόν εργαζόμαστε για να υλοποιηθεί το αναπτυξιακό πρόγραμμα για την Σαντορίνη που εξήγγειλε στο νησί ο πρωθυπουργός μαζί με το μισό Υπουργικό Συμβούλιο πριν λίγους μήνες. Για μας αυτό είναι και το ζητούμενο αλλά και η επιτυχία και συνεισφορά μας στα κοινά.

5. Αν επιθυμείτε κι εσείς να συνεισφέρετε σε αυτή την προσπάθεια σταματήστε να αμφισβητείτε τα πάντα και παραδεχθείτε πως η παρούσα Κυβέρνηση έχει αγκαλιάσει το νησί και φιλοδοξεί να το μετατρέψει σε προορισμό πιλότο για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

 

Σκοπός της οργάνωσης είναι να ενημερώνουμε τακτικά τους πολίτες για τις θέσεις μας χωρίς να μπερδεύουμε τον πολιτισμό και τις περιβαλλοντικές μας αναζητήσεις με την τοπική πολιτική σκηνή, κι αυτό γιατί δεν μας ενδιαφέρει η προσωπική μας προβολή, αλλά η προβολή των σωστών ,για μας, θέσεων της παράταξής μας.

 

Ο Προέδρος

Ματθαίος Δαρζέντας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *