«ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΔΟΜΙΑ

 

 

 

«Η Δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης ΘΗΡΑΣ , καταγγέλλει την απροκάλυπτη και άνανδρη επίθεση τραμπούκων, σε βάρος υπαλλήλου του Γραφείου Δόμησης του Δήμου Θήρας.

Τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα προσπαθούν να επιβληθούν και μέσω τραμπουκισμών, που απειλούν τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή των δημοσίων λειτουργών.

Η Κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία οφείλουν άμεσα και χωρίς καθυστέρηση να διαλευκάνουν την υπόθεση δεδομένου ότι οι τραμπούκοι απειλώντας φώναζαν  ‘’ κάτω τα χέρια από την άδεια του Μεταξά’’

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

1.- Την άμεση στελέχωση όλων των δημοσίων υπηρεσιών , οι οποίες υπολειτουργούν και δεν καλύπτουν τις αυξημένες  ανάγκες του νησιού και γενικότερα της επαρχίας.

2.-Την άμεση στελέχωση  όλων των υπηρεσιών του Δήμου, στον οποίο ανατέθηκαν βάσει Καλλικράτη και με την ανοχή των Δημάρχων , και υπηρεσίες για τις οποίες είχε την αποκλειστική ευθύνη το κράτος

2.- Την προστασία όλων των εργαζομένων.-

Καλούμε το Σαντορινιό λαό να καταδικάσει και αυτός με τη σειρά του το άνανδρο αυτό σοβαρό περιστατικό και με την πάλη και τον αγώνα  όλων μας ,να ανατρέψουμε  το βρώμικο , σάπιο και επικίνδυνο σύστημα που μας κυβερνά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *