Αποσπάσεις και προκηρύξεις γιατρών αναγγέλλει η ΑΕΜΥ

 

 

 

 

  “Νέοι Ιατροί στο ΓΝΘ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΜΥ ΑΕ και η Εντεταλμένη Σύμβουλος ΓΝΘ, με ιδιαίτερη υπευθυνότητα/χαρά/αίσθηση ευθύνης, γνωστοποιούν στους Πολίτες της Σαντορίνης, τα παρακάτω δεδομένα.

1. Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου ανέλαβε υπηρεσία ο αναισθησιολόγος κος Ναβροζίδης Μιχαήλ, μετακινούμενος από κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας και θα παραμείνει για όλο τον Οκτώβριο.

2. Υπογραφή σύμβασης συνεργασίας (πρόσληψης) σήμερα ΑΠΥ για ένα χρόνο, με τον αναισθησιολόγο κο Δρακόπουλο Χρίστο που ξεκινάει 10/10/23.

3. Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου ανέλαβε υπηρεσία ο καρδιολόγος κος Τσικούρης Εμμανουήλ, Διευθυντής Καρδιολογίας σε κεντρικό Νοσοκομείο της Αθήνας για άμεση κάλυψη των αναγκών του ΓΝΘ.

4. Οι πρόσφατες (29.9.23) παραιτήσεις των 2 καρδιολόγων, έγιναν δεκτές από το ΔΣ που σημαίνει ότι αύριο 05.10.2023 αναρτώνται οι προσκλήσεις αντικατάστασης τους με τους γνωστούς ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς όρους.

5. Με την ολοκλήρωση των Προσκλήσεων πρόσληψης ιατρών με ΑΠΥ, θα υπογραφεί σύμβαση συνεργασίας (πρόσληψης) για ένα χρόνο, με τον ουρολόγο κο Βλάχο Ανδρέα, που ξεκινάει 16.10.2023.

6. Επίσης το προσεχές διάστημα, υπογράφεται σύμβαση συνεργασίας (πρόσληψης) ΑΠΥ για ένα χρόνο, με τον παθολόγο κο Λιβάνη Ιωάννη , που ξεκινάει αρχές Νοεμβρίου 2023.

7. Πρόσφατα υπεγράφη σύμβαση συνεργασίας (πρόσληψης) για ένα χρόνο με τον μικροβιολόγο κο Παπανίκου Κάρολο που από 19.9.23 εργάζεται στο Νοσοκομείο.

8. Στις 05.10.2023 θα επαναπροκηρυχθούν οι άγονες θέσεις των προσκλήσεων που αναφέραμε και αφορούν τις θέσεις για 1 παθολόγο, 2 καρδιολόγους, 1 μαιευτήρα – γυναικολόγο, 1 παιδίατρο (με εμπειρία στα νεογνά) και 1 ακτινολόγο.

 

Θεωρούμε περιττό να αναφέρουμε ότι όλες οι παραπάνω ενέργειες πραγματοποιήθηκαν χάρη στο αμέριστο και συνεχές ενδιαφέρον για το ΓΝΘ σύσσωμης της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΜΥ”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *