Αποκατάσταση τμήματος οδοστρώματος στο Καραβοστάσι Φολεγάνδρου

Με το ιλιγγιώδες ποσό των 35.000€

“Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου –Δήμου Φολεγάνδρου – Δήμου Ιητών

  Στο πλαίσιο της υποστηρικτικής λειτουργίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προς τους Δήμους Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, η οποία συνίσταται σε οικονομική και τεχνική υποστήριξη με στόχο την υλοποίηση έργων σε όλα τα νησιά, ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, η Δήμαρχος Φολεγάνδρου, Ευθαλία Παπαδοπούλου και ο Δήμαρχος Ιητών, Γκίκας Γκίκας, υπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση Πολιτισμικής Ανάπτυξης, για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση τμήματος Οδοστρώματος στο Καραβοστάσι Φολεγάνδρου».

Το αντικείμενο της Σύμβασης αφορά σε εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν ώστε να το τμήμα του οδοστρώματος στην περιοχή Καραβοστάσι να καταστεί ασφαλές για χρήση τόσο για τους μόνιμους κατοίκους του νησιού όσο και για τους επισκέπτες τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο συνολικός προϋπολογισμός για την εκτέλεση του έργου της Προγραμματικής Σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 35.000,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία, βάσει της Προγραμματικής Σύμβασης, είναι ο Φορέας Χρηματοδότησης. Κύριος του έργου είναι ο Δήμος Φολεγάνδρου και Φορέας Υλοποίησης η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιητών.

Η προγραμματική σύμβαση ισχύει από την ημέρα της υπογραφής της από τα τρία συμβαλλόμενα μέρη και έχει χρονική διάρκεια έξι (06) μηνών, με δυνατότητα παράτασης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *