ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΠΥΡΓΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟ ΚΛΗΡΙΚΟ

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΦΥΓΕ ΠΡΟΩΡΑ

  Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 15.30, θα αποχαιρετίσουμε τον αγαπημένο μας πατέρα Μιχάλη στην εκκλησία του Χριστού στον Πύργο.

Ο πατέρας Μιχάλης δεν ήταν απλώς ο θρησκευτικός ηγέτης του χωριού μας. Ήταν ένα ζωντανό παράδειγμα για όλους μας με τον προσηνή και ευγενικό χαρακτήρα του, την απλή ζωή του, την τιμιότητά του, τον ήσυχο και κατανοητό λόγο του. Μας δίδαξε να μην είμαστε αδιάλλακτοι και αλαζόνες, να βοηθάμε τους άλλους και να βάζουμε το γενικό καλό πάνω από τους εαυτούς μας. Με πραότητα αλλά και θάρρος και επιμονή υπερασπιζόταν το δίκαιο και το σωστό.

Ο πατέρας Μιχάλης ήταν ένα ανοικτό πνεύμα που αγκάλιαζε κάθε προσπάθεια που αποσκοπούσε στο συμφέρον του τόπου του και έφερνε τους ανθρώπους πιο κοντά στην εκκλησία. Με δική του πρωτοβουλία ξεκίνησε η συντήρηση των εκκλησιών του Πύργου και είναι χρέος όλων μας να συνεχίσουμε αυτό που εκείνος οραματίστηκε.

Ήταν κοντά μας σε όλες τις χαρούμενες αλλά και δύσκολες στιγμές της ζωής μας σαν πατέρας αλλά και φίλος μας. Πατέρα Μιχάλη αιωνία η μνήμη σου στο μυαλό και τις καρδιές όλων μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *