ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ

Ο ΘΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΡΕΝΤΖΑΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ

 

 

 

Για κάποιους μυστήριους λόγους, η Santonews και ο “Ενημερωτικός Περίπλους” στο Facebook, δέχονται χιλιάδες επιθέσεις. Ευτυχώς, ο τεχνικός υπεύθυνος Παναγιώτης Φρεντζάς, με έπεισε να “ξηλωθώ” και έχουμε θωρακίσει το κάστρο. Αλλά εγώ, απορώ και …ξύστε με. Τι στο καλό;. Από τη Santonews, καθορίζεται η διεθνής γεωστρατηγική;.  Δείτε τι γράφει ο Θείος.

 

 

“Ενημερωτικώς περιπλέοντες, γρηγορείτε.

Αν παρατηρείτε καθυστερήσεις στο σάϊτ σήμερα, είναι επειδή κάποια καλόπαιδα από το ξανθό γένος (το επισκεπτήριό τους δυσανάγνωστο, αλλά τα τζιμάνια-αναλυτές μας απεφάνθησαν “Μόσχα”), προσπαθώντας να βρουν δίοδο προς τα ενδότερα της Santonews, μας ζορίζουν το σύστημα. Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο bot, χτυπάει ταυτόχρονα σε 50+ διαφορετικά εκτελέσιμα αρχεία του ιστότοπου, προσπαθώντας να βρει ανοιχτή πόρτα.

 

Μέχρι τώρα παίρνει κάτι που δεν γράφεται από εδώ, και εγώ προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στο μαντρόσκυλο που έχουμε βάλει- δουλεύει συνεχώς, και τρώει ελάχιστα- κάτι σαν εμένα δηλαδή, από την ανάποδη.

  Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αλλά αν οι καθυστερήσεις συνεχιστούν, μέχρι να βαρεθούν οι χάχακερς, παρακαλώ πολύ δείξτε λίγη κατανόηση”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *