Από Θηρασιώτισα του Λαυρίου, ευχαριστίες προς την Τράπεζα  Αίματος Σαντορίνης .

ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

 

 

 

“Κατάγομαι από την Σαντορίνη, την πανέμορφη Θηρασιά , όμως διαμένω στο Λαύριο. Πριν από μερικούς μήνες  νόσησε ο άνδρας μου Ιωάννης από covid-19.  Πάλεψε αρκετούς μήνες με τον ιό αλλά δυστυχώς  έχασε τη μάχη  μετά από 7 μήνες σκληρού αγώνα .

 

Σε εκείνη την δύσκολη περίοδο όμως δεν ήμουν μόνη. Συνάνθρωποί μου , όταν πληροφορήθηκαν για το συμβάν , έσπευσαν  χωρίς δεύτερη σκέψη να συνδράμουν  προσφέροντας τη βοήθεια τους. 

 

Μια τέτοια περίπτωση ήταν και η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ.

 

 

 

  Με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση  ανταποκρίθηκε άμεσα όσες φορές οι γιατροί μας ζήτησαν αίμα. Μέσα στην αναστάτωση όλης της οικογένειας με το συμβάν του συζύγου μου, και την έλλειψη αίματος που υπήρχε , αφού είχαμε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια από συγγενείς, φίλους , συναδέλφους η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης  μας συμπαραστάθηκε ενεργά , όσο διάστημα χρειαζόταν μεταγγίσεις ο Γιάννης μας.

 

 

 

Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους Θηρασιώτες , αιμοδότες της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης που με το αίμα τους κρατήθηκε στη ζωή ο σύζυγός μου, όσο του έμελλε να κρατηθεί. Αλλά και σε όλους του Αιμοδότες της Σαντορίνης και να τους παροτρύνω να συνεχίζουν την προσφορά  τους αυτή , όσο τους επιτρέπεται να αιμοδοτούν.

 

 

 

Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί σε τι δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια του ασθενούς , στο άκουσμα θα χρειαστούμε αίμα και ξανά θα χρειαστούμε και πάλι αίμα και ξανά και ξανά.

Για δε τους ανθρώπους που σηκώνουν στις πλάτες τους όλη τη διοργάνωση της αιμοδοσίας να είναι πάντα γεροί , δυνατοί  να προσφέρουν .

Να είστε όλοι καλά . Μας κάνετε να αισθανόμαστε υπερήφανοι για τα νησιά μας Θηρασιά και Σαντορίνη και τους κατοίκους τους.

Με  ειλικρινή εκτίμηση

Μαργαρίτα Παραβάλου -Βοδινά”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *