ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΖΗΤΑ Ο ΑΟ ΘΗΡΑΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΤΗΤΩΝ ΒΟΛΕΪ

 

 

 

“Αξιότιμοι κύριοι της ΟΔΒΕ,

Έπειτα και από τα λυπηρά συμβάντα της 15/04/2018 που έλαβαν χώρα στον αγώνα ΑΡΗ-ΑΟ ΘΗΡΑΣ στα πλαίσια του 3ου Ημιτελικού αγώνα πρωταθλήματος Α1 Γυναικών θα θέλαμε να μας απαντήσετε – ενημερώσετε για τα παρακάτω:

  1. Γιατί ο 1ος διαιτητής επέτρεψε την διεξαγωγή αγώνα, του οποίου οι γηπεδικές συνθήκες δεν συνάγουν με αυτά που ορίζει ο Γενικός Κανονισμός Διεξαγωγής Πρωταθλήματος στο κεφάλαιο Γ άρθρο 12 ”Κ. Ολόκληρο το γήπεδο να είναι περιφραγμένο. Η απόσταση των θεατών από τις γραμμές ορίων να είναι τουλάχιστον 3 μέτρα”.
  2. 2. Γιατί δεν μας επιτρέψατε να κάνουμε ένσταση ως ήσασταν υποχρεωμένοι ” για κακή διεξαγωγή αγώνα”
  3. 3. Γιατί δεν έγινε διακοπή του αγώνα μετά και από τις επανειλημμένες παρατηρήσεις σας στο γηπεδούχο σωματείο για την συνεχόμενη ομαδική υβρεολόγια σε όλη την διάρκεια του αγώνα, όπως και το φτύσιμο των αθλητριών του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ από φιλάθλους του ΑΡΗ, οι οποίοι ήταν σε απόσταση αναπνοής από την τελική γραμμή του σερβίς.
  4. 4. Γιατί όταν ο γυμνασίαρχος-παρατηρητής του αγώνα αιτήθηκε της αστυνομίας εκκένωση του γηπέδου από τους φιλάθλους, που ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ενώ η αστυνομία το αρνήθηκε, δεν διέκοψε ως όφειλε τον αγώνα.(Σας θυμίζουμε ότι είστε οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την διεξαγωγή του).
  5. 5. Γιατί ο γυμνασίαρχος και 1ος διαιτητής επέτρεψε διεξαγωγή του αγώνα με υπεράριθμους θεατές. Θα μπορούσαμε να απαριθμήσουμε κι άλλες πολλές παραβάσεις των διαιτητών σας, οι οποίοι πιθανόν (δε θα θέλαμε να υποθέσουμε κάτι διαφορετικό), δεν έχουν καταλάβει το ρόλο τους και την θέση ευθύνης που κατέχουν, αλλά αυτό που πραγματικά μας εξοργίζει και νιώθουμε ότι υποτιμά την νοημοσύνη μας, είναι ότι στο φύλλο αγώνα σημειώθηκε μόνο για ένα πυρσό που άναψε στο τέλος του αγώνα.

    Ειλικρινά δεν είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε, για πιο λόγο συνέβη αυτή η πλημμελής τήρηση των κανονισμών, αλλά και γενικότερα η συνολική συγκάλυψη των γεγονότων από μέρους σας. Φυσικά δεν είστε, αλλά ελάτε στη δύσκολη θέση των γονέων της νεαρής αθλήτριας, που λιποθύμησε δυο φορές από την ασφυξία των καπνογόνων και άλλων ουσιών, καθώς και των νεαρών κοριτσιών, που καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα απειλούνταν και υβρίζονταν. Θεωρούμε ότι αντιλαμβάνεστε πολύ καλά, ότι είστε κι εσείς μέρος του αθλήματος αυτού που όλοι υπηρετούμε και αν μη τι άλλο αφού είστε έμμισθοι υπάρχει ένας παραπάνω λόγος να είστε συνεπείς στην τήρηση των κανόνων και των αρχών που το διέπουν.

Σε αναμονή των άμεσων απαντήσεών σας, καθώς και της δικής σας εκδοχής για τα συμβάντα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *