ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ. ΜΠΑΙΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗ

 

 

 

 

Ο πρώην Νομάρχης κ. Δημήτρης Μπάιλας.

“Εκείνο, το οποίο δεν μπορούν να παραδεχτούν και να χωνέψουν οι ελάχιστοι εναπομείναντες επαγγελματίες καθοδηγητές του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ κράτησε ότι θετικό είχαν τα κόμματα που την αποτελούν, έδωσαν ότι σάπιο είχαν στον ΣΥΡΙΖΑ και με βάσει την εμπειρία από τα λάθη του παρελθόντος, κάνει ένα νέο ξεκίνημα με κεντρικό σύνθημα της πολιτικής της, την ΑΛΗΘΕΙΑ!!

Με ηγετικά ενεργά στελέχη, στα οποία σε αντίθεση με αυτά του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί κανείς να τους καταλογίσει τίποτε.

Τώρα επί της ουσίας!.

Στην Ν.Α. αναφέρονται αόριστα μόνο, γιατί δεν έχουν πια και τόσο μεγάλο πολιτικό θράσος να καταλογίσουν κάτι σε έναν θεσμό, που αποτέλεσε την χρυσή 8ετία για τις Κυκλάδες, και τον οποίο οι Κυκλαδίτες αναπολούν με νοσταλγία. Έναν θεσμό που ανοικοδόμησε τα νησιά, έδωσε μάχες για αποκέντρωση στο νομό και τα νησιά, αλλά και για να διατηρήσει την αυτοδιοικητική του ανεξαρτησία και την Διοικητική του οντότητα ο Νομός των Κυκλάδων, την οποία του στέρησαν κάποιοι που σήμερα βρίσκονται εκτός ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, συνεπικουρούμενοι όμως, από την παράταξη και τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, τότε Ν.Σ. και νυν βουλευτή Κο Συρμαλένιο, ο οποίος υποστήριζε ότι, η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου πρέπει να έχει την μορφή που έχει σήμερα, με τις Κυκλάδες ουραγό και δορυφόρο της Δωδεκανήσου.….. Αυτά για να μη ξεχνιόμαστε!!.

Όσο για το σκάνδαλο της πολεοδομίας που επικαλούνται, φαίνεται ότι, μάλλον αυτοί έχουν επιλεκτική μνήμη, ή δεν παρακολούθησαν τη δίκη της υπόθεσης, όπου εκεί, με τον πλέον επίσημο και αδιαμφισβήτητο τρόπο αποδείχτηκε ότι, το σκάνδαλο αποκαλύφτηκε με ενέργειες του υπογράφοντος, μάλιστα πέραν από τις αρμοδιότητές του!!.

Τους ευχαριστώ που γίνονται αφορμή να δημοσιοποιήσω το γεγονός στους πολίτες των Κυκλάδων.

Σε ότι αφορά το θέμα της, ….. για πρώτη φορά καταγραφής των προβλημάτων των Κυκλάδων, δεν είναι δική μου διαπίστωση αλλά δήλωση του αρμόδιου υπουργού Νησιώτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Τι να πει όμως ο άνθρωπος όταν π.χ. τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια που εφαρμόστηκαν λες και αφορούν άλλο κράτος.!!

Τέλος θα επαναλάβω ότι: Ο υπογράφων σε όποιο μετερίζι και αν βρισκόταν, άλογο κατά τον Κο Συρμαλένιο, έδινε την μάχη του πολεμώντας, πολλές φορές πέραν από τους νόμους, για αποκέντρωση καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και Αυτοδιοίκηση, χωρίς να λογαριάζει το προσωπικό ή το Κομματικό κόστος.

Σε αντίθεση με τα ελάχιστα εναπομείναντα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ενώ βλέπουν ότι ο Βασιλιάς είναι τελείως γυμνός, για να κρατήσουν τις καρέκλες της εξουσίας τον χειροκροτούν και τον ενθαρρύνουν να συνεχίσει την πολιτική του που οδηγεί τη χώρα σε απομόνωση και το λαό σε απόγνωση”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *