ΑΟ ΘΗΡΑΣ: ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΙΕΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

 

 

 

 

    “Ο Α.Ο. Θήρας τίμησε και ανέδειξε την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

 

  Την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου, τίμησε και ανέδειξε με πρωτοβουλία του ο Α.Ο. Θήρας το πρωινό του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου, με την ημερολογιακή καθυστέρηση να γίνεται λόγο των περιοριστικών μέτρων που ίσχυαν στην περιοχή μας.

 

 

  Οι αθλήτριες και το προπονητικό τιμ του Α.Ο. Θήρας προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν και κινητοποιήσουν το κοινό για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, φωτογραφήθηκαν στις κερκίδες του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. με πολύχρωμα κουκλάκια, στέλνοντας μήνυμα χαράς, αισιοδοξίας και ελπίδας.

 

 

 

  Με ιδέα της ομάδας μας, τα κουκλάκια παρέμειναν στις κερκίδες του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. με την ευχή και ελπίδα σύντομα να αντικατασταθούν με φιλάθλους.

 

 

   Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα “Το χάνι” για την ευγενική του προσφορά στα παιδικά  λούτρινα παιχνιδάκια- ζωάκια.

 

 

    Η 15η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά (ICCCPO), για την ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης σχετικά με τις παιδικές νεοπλασίες (καρκίνο).

 

 

  Κάθε χρόνο, περίπου 250.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο νοσούν από καρκίνο, ενώ πάνω από 150.000 θάνατοι θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, εάν υπήρχε δυνατότητα έγκαιρης διάγνωσης και εξειδικευμένης θεραπείας σε όλα τα παιδιά.

 

 

  Ο Α.Ο. Θήρας εύχεται σε όλους υγεία ως την κύρια προϋπόθεση για κάθε τι άλλο στις ζωές μας».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *