ΑΟ ΘΗΡΑΣ:“ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ”

ΤΟ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΒΟΛΛΕΪ

 

 

“Γυρίσαμε-γυρνάμε- από μια γοητευτική περιπέτεια. Γεμάτοι χαμόγελα, εμπειρίες και αυτοπεποίθηση. Ο ΑΟ Θήρας, δεν πια μια μικρή κουκίδα στον αθλητικό χάρτη. Μας το έδειξε ο σεβασμός των αντιπάλων μας, το πείσμα των αθλητριών μας και η προσήλωση του προπονητικού επιτελείου.

Και όχι!. Δεν χάσαμε!. Μπορεί το φωτεινό ταμπλό να έγραφε τη νίκη της ομάδας του Αϊδινίου, αλλά εμείς κερδίσαμε το θάρρος να προχωρήσουμε παραπέρα, τα όνειρά μας. Απέναντί μας ήταν ομάδες, με συνεχή παρουσία στην ελίτ της Ευρώπης, πολαπλάσσιο προϋπολογισμό και μεγάλη ιστορία. Η δική μας οικογένεια όμως, είδε τα ονειρά της να επεκτείνονται πέρα από τον ορίζοντα του -υποτίθεται- ρεαλιστικά εφικτού. Ζούμε ακόμα τα όνειρά μας και θα τα ακολουθήσουμε παντού. Στους υψηλούς προϋπολογισμούς, αντιτάξαμε αγωνιστικό πάθος. Στη μεγάλη εμπειρία, ενθουσιασμό. Το μόνο που τώρα πια έφυγε, είναι απειρία μας, στις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τώρα, κερδίσαμε πείρα. Εισπράξαμε σεβασμό. Πήγαμε σε άγνωστες και παγωμένες πόλεις και δείξαμε Ελλάδα.

Το ταλέντο των αθλητριών μας, η εμπνευσμένη καθοδήγηση του προπονητικού επιτελείου και η στιβαρή ιατρική στήριξη των αθλητριών μας, έλαμψαν.

Οι μεγάλοι χορηγοί μας ήταν πάντα και γενναιόδωρα δίπλα μας. Η Aegean, μας προσέφερε απλόχερα τα φτερά της για να πετάξουμε μαζί. Οι φίλαθλοι κατέκλυζαν το γήπεδο, σε κάθε αγώνα.

Εμείς, η Διοίκηση δεν είμαστε απλά ευγνώμονες… είμαστε υποχρεωμένοι να υπηρετήσουμε πιο αποφασισμένοι, το όνειρο μιας Οικογένειας και ενός Νησιού. Και θα το κάνουμε!.

Επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά τη συγκλονιστική ανάδειξή μας στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, γυρνάμε όλοι χαμογελαστοί και αποφασισμένοι. Δεν θα αφήσουμε τα όνειρά μας, αδέσποτα. Θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους και θα τα μεγαλώνουμε”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *