Αντικατάσταση παλαιών αιθουσών στο Δημοτικό Καρτεράδου.

 

 

 

    “Σε ουσιαστικές παρεμβάσεις στο Δημοτικό Σχολείο Καρτεράδου προχώρησε ο Δήμος Θήρας, σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θήρας, συνεχίζοντας το έργο ευπρεπισμού των σχολικών χώρων.   Συγκεκριμένα στο συγκρότημα της Κοινότητας Καρτεράδου έγινε αντικατάσταση, των παλαιών προκατασκευασμένων αιθουσών και τουαλετών που παρουσίαζαν εκτεταμένες φθορές από τη χρήση και το χρόνο. 

 

     Πραγματοποιήθηκαν ακόμα απαραίτητες επισκευές συντήρησης εκτεταμένης κλίμακας και στους εσωτερικούς χώρους του κτιριακού συγκροτήματος του Σχολείου.

 

     Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Στεφανάκης αναφέρει ότι ήταν αναγκαία κι επιβεβλημένη η αντικατάσταση των παλαιών αιθουσών, τονίζοντας ότι στις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής είναι να τερματιστεί η χρήση κάθε λυόμενης εγκατάστασης στα Σχολεία των νησιών μας.

 

     Η σημερινή Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας, όπως είχε εξαγγείλει στις προγραμματικές δηλώσεις προεκλογικά, υλοποιεί τον σχεδιασμό αναμόρφωσης κι ευπρεπισμού όλων των σχολικών κτηρίων του Δήμου, ώστε τα παιδιά μας να αποκτήσουν ένα ανθρώπινο και σύγχρονο περιβάλλον”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *