ANTAΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ” ΘΗΡΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΣΤΗ ΔΕΥΑΘ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΩΝ

 

Με το δελτίο τύπου της παράταξής μας την 27/05/2020 ζητήσαμε από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΘ Μανόλη Ορφανό σχετικά με τα όσα αναφέρει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 26/05/2020 να διευκρινίσει σε ποια συγκεκριμένα έργα αναφέρεται, να μας γνωρίσει ποια είναι τα ευρωπαϊκά και εθνικά κονδύλια τα οποία έχει διεκδικήσει και λάβει από την 01/09/2019 για έργα όμως τα οποία δεν είχαν προετοιμαστεί προηγουμένως από εμάς και αυτά με αποδείξεις.

 

Και σε ότι αφορά την αλλαγή του τρόπου διοίκησης πέραν της συγκρότησης των διοικητικών συμβουλίων που εκ του νόμου ορίζονται, να μας γνωρίσει ποιες αλλαγές επήλθαν και με ποιες συμβάσεις, με ποια πρόσωπα και με τι καθήκοντα.

  Αντ’αυτού ο κ. Ορφανός με νέο δελτίου τύπου στις 28/05/2020 προφανώς για να αποφύγει τις απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις μας εκθέτει τις απόψεις του για το πρόσωπό μου. Κάτω από τον τίτλο «Η άγνοια πολλές φορές είναι ένα στοιχείο αθωότητας» που ουδόλως σχετίζεται με το περιεχόμενο του δελτίου, επιδιώκει να αποσπάσει το ενδιαφέρον των δημοτών για να αποφύγει προφανώς να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματά μας για τα οποία ασφαλώς υπάρχουν απαντήσεις.

 

 

  Υπενθυμίζουμε στο κ.Ορφανό ότι σκοπός των δελτίων τύπου είναι η ενημέρωση των Δημοτών, οι οποίοι καταβάλουν και τις δαπάνες λειτουργίας του γραφείου τύπου της ΔΕΥΑΘ που συνέστησε ο ίδιος.

 

  Επειδή όμως ο κ. Μ Ορφανός αντί να αναφερθεί στο έργο του, κάνει λόγο για το δήθεν ανύπαρκτο έργο μας, κατηγορώντας μας για απραγία, ατολμία και ανεπαρκή διοίκηση παραθέτουμε όλα τα έργα που πραγματοποιήθηκαν ύψους 19.446.834,84€ και δρομολογήθηκαν ποσού 35.790.151,70€ στη ΔΕΥΑΘ κατά τη θητεία μας 2011-2019, καθώς και μελέτες αξίας 13.442.816,81€ για μελλοντικά έργα. Με αυτόν τον τρόπο ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ και απαντούμε με αποδείξεις στους δημότες και όχι με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα.
Ας απαντήσει στα ερωτήματά μας όπως έχει χρέος και ο ίδιος”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *