Ανησυχητικό επεισόδιο μεταξύ ελλήνων και αλλοδαπών νεαρών-επιδίωξαν να συνεχίσουν τον καυγά ακόμα και στο Νοσοκομείο

Της Τατιάνας Σαββίδου

 

 

 

 

 

*Σύλληψη Έξι Ατόμων για Παράβαση Νομοθεσίας Περί Όπλων και Πρόκληση Επικίνδυνης Σωματικής Βλάβης*

Συνελήφθησαν έξι άτομα χθες το βράδυ, κατόπιν επέμβασης της αστυνομίας, για παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων και πρόκληση σωματικής βλάβης, σε επεισόδιο που σημειώθηκε στη Σαντορίνη. Συγκεκριμένα, ο Α, υπήκοος Λιβύης, γεννηθείς το 2000, μαζί με τον Β, υπήκοο Αλβανίας, γεννηθέντα το 2001, και τον Γ, επίσης υπήκοο Αλβανίας, γεννηθέντα το 2000, ενεπλάκησαν σε έντονο καυγά με τους Δ, Ε, και Ζ. Οι τελευταίοι είναι ημεδαποί, γεννηθέντες το 1995, το 2003 και το 2003 αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες είχαν σχηματίσει ομάδες και, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, είχαν έντονους διαπληκτισμούς, οι οποίοι οδήγησαν σε σωματικές βλάβες. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, διαπιστώθηκε ότι ένας από τους συλληφθέντες, ημεδαπός, είχε στην κατοχή του μαχαίρι.

Μετά το αρχικό επεισόδιο, οι Α, Β, και Γ μετέβησαν στο νοσοκομείο για να λάβουν τις πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, οι ημεδαποί επέστρεψαν αργότερα στο Γενικό νοσοκομείο Θήρας επιδιώκοντας να συνεχίσουν τον καυγά. Στο σημείο αυτό, επενέβη η αστυνομία και συνέλαβε όλους τους εμπλεκόμενους, οι οποίοι πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρές κατηγορίες. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *