ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π. ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟ ΣΤΗ ΘΗΡΑΣΙΑ

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΗΡΑΣΙΑ ΜΑΣ»

 

 

Πέτρος Καραμολέγκος

«Ο Αδέσμευτος και Ανεξάρτητος Συνδυασμός για την Κοινότητα Νήσου Θηρασίας «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΗΡΑΣΙΑ ΜΑΣ» απαρτίζεται από μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι στοχεύουμε στην πραγματική ανάπτυξη του πανέμορφου αυτού νησιού μας.

Η προσπάθεια μας στηρίζεται στην αγάπη μας για τη Θηρασία, στην ανιδιοτέλεια καθώς και την όρεξη για ουσιαστική δουλειά.

Δυστυχώς οι ανάγκες του νησιού έχουν τεθεί επανειλημμένες φορές σε δεύτερη μοίρα, οι Θηρασιώτες αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας χωρίς άμεση πρόσβαση σε βασικές ανάγκες.
Ουκ ολίγες οι φορές στις οποίες έχουν αποκλειστεί, δεν έχουν ιατρικό προσωπικό, έχουν έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού, δεν έχουν απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση με την ηπειρωτική Ελλάδα, αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με βασικές υποδομές όπως το λιμάνι. Τα προβλήματα είναι αυτά και αλλά πολλά, το σημαντικό όμως είναι πως όλα μπορούν να επιλυθούν, αυτός άλλωστε είναι και ο βασικός μας στόχος.

Το νησί της Θηρασίας τα τελευταία χρόνια έχει ερημώσει καθότι οι ντόπιοι αναγκάζονται να αλλάξουν τη μόνιμη κατοικία τους πηγαίνοντας κατά κόρον στην ηπειρωτική Ελλάδα αφού δεν καλύπτονται οι βασικές ανάγκες για τους ίδιους και τα παιδιά τους.
Βασικός μας στόχος είναι η επιστροφή αυτών που αναγκάστηκαν για ευνόητους λόγους να φύγουν καθώς και η παραμονή αυτών που κατοικούν ακόμη στο νησί της Θηρασίας!

Θελουμε επιτέλους η Θηρασία να σταματήσει να θεωρείται ο φτωχός συγγενής της Σαντορίνης και να λάβει πλέον τη θέση που της αξίζει!
Δεν επιζητούμε μια δεύτερη Σαντορίνη τουναντίον θεωρούμε πως η Θηρασια αποτελεί την εναλλακτική επιλογή επισκεπτών!

Με σύμπνοια, ομονοια και συνεργασία όλα μπορούν να διορθωθούν!

Η ΘΗΡΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *