ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Η Λ. ΜΠΟΡΜΠΟΥΔΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΕΜΥ

 

 

 

“Με την εφαρμογή του νέου νόμου περί Ανωνύμων Εταιρειών του Δημοσίου, Ν.4972/22, ορίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΜΥ ΑΕ.

 

Το βασικό θέμα του νέου Δ.Σ. είναι ο διορισμός της κ. Λένας Μπορμπουδάκη ως Εντεταλμένης Συμβούλου του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας και Αντιπροέδρου του Δ.Σ. της εταιρείας, καθώς και ο διορισμός νέου μέλους του ΔΣ, του Θηραίου μαιευτήρα-γυναικολόγου κ. Γιάννη Αργυρού.

 

Σαφώς με την σύνθεση του νέου Δ.Σ. ικανοποιούνται χρόνια αιτήματα της Κοινωνίας της Σαντορίνης. Σήμερα συμμετέχουν δύο εκπρόσωποι της Σαντορίνης στο Δ.Σ. και μάλιστα γιατροί και είναι αναβαθμισμένος σε αντιπρόεδρο του ΔΣ ο ρόλος της Εντεταλμένης συμβούλου του Γ.Ν.Θ.

 

Για την ανάληψη των καθηκόντων, η κ. Λένα Μπορμπουδάκη μαζί με τον Πρόεδρο κ. Κύριλλο Παπακυρίλλου και την Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΑΕΜΥ ΑΕ κ. Μιρέλλα Θεοδωροπούλου έφθασαν στη Σαντορίνη την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022.

 

Η κ. Λένα Μπορμπουδάκη είναι οικονομολόγος Υγείας και έχει ένα πλούσιο σε επιτυχίες βιογραφικό στην Διοίκηση Νοσοκομείων και την Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.

 

Μέσα στον Δεκέμβριο, η νέα Διοικήτρια θα δημοσιοποιήσει τα πεπραγμένα, τα άμεσα σχέδια και το στρατηγικό πλαίσιο ανάπτυξης του ΓΝΘ, στα πλαίσια των στόχων και των κατευθύνσεων της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου στη Σαντορίνη.

 

 

Κύριλλος Παπακυρίλλου,  Πρόεδρος ΔΣ

Λένα Μπορμπουδάκη,  Αντιπρόεδρος & Εντεταλμένη Σύμβουλος ΓΝΘ

Μιρέλλα Θεοδωροπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *