Ανάρτηση Π. Πολάκη για το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας

    “Νοσοκομείο Σαντορινης….η κατρακύλα συνεχιζεται!!
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΟΡΜΠΟΥΔΑΚΗ, Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ, Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ
Τι γίνεται επιτέλους στο Γ.Ν. Θήρας. Τόσο η Διοικήτρια, όσο και η γραμματέας (συνοδός του σκύλου της Διοικήτριας) προσφεύγουν με ομαδικές αγωγές κατά πολιτών, προέδρων συλλόγων χρόνια πασχόντων, φαρμακοποιών και του προέδρου της Ένωσης Γονέων Θήρας! (Φωτο1-2-3)
Γιατί?
  Γιατί διαμαρτύρονται για την κατάντια, στη οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο. Κυρία Μπορμπουδάκη αντί να προσφεύγετε δικαστικά εναντίον των πολιτών, καλό θα ήταν να δώσετε εξηγήσεις για την έλλειψη γιατρών ειδικοτήτων απαραίτητων για τη λειτουργία ενός νοσοκομείου.
  Να δώσετε εξηγήσεις γιατί εντός τριών ημερών κάνατε απευθείας αναθέσεις συνολικού ύψους 94.634 € ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, προφανώς με κατατμήσεις, για ορθοπεδικό υλικό και εργαλεία. Γιατί δεν προκηρύξατε ανοιχτό διαγωνισμό όπως προβλέπει ο νόμος.
Να δώσετε εξηγήσεις πως επί των ημερών μας τα αντιδραστήρια του βιοχημικού αναλυτή κόστιζαν στον Έλληνα φορολογούμενο 57.389 € για ένα έτος, ενώ τώρα κοστίζουν 29.570 € για τρεις μήνες (δηλαδή 118.000 € για ένα χρόνο).
Αλήθεια κυρία Μπορμπουδάκη από τι υλικό ήταν το φυγόκεντρο για να κοστίζει 8.000 €, ενώ στην αγορά κοστίζει 450 €. Θα επανέλθω αν χρειαστεί…..(φωτο 4-5-6-7)”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *