ΑΝΑΡΡΩΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥ ΑΤΥΧΗΜΑ Η ΜΑΡΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ

 

 

 

  “Η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θήρας Μαρία Αργυρού, απέστειλε προς μεγάλο ειδησεογραφικό πόρταλ του Ηρακλείου το παρακάτω ευχαριστήριο:

 

 

 

Η επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης Θήρας” κ. Μαρία Αργυρού

“Αγαπητό Cretalive, 
 

Oνομάζομαι Μαρία Αργυρού και ζώ στη Σαντορίνη. Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρέθηκα γιατί οικογενειακό μου πρόσωπο νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Κατά τη διαμονή μου στο Ηράκλειο , σε κάποια άτυχη στιγμή , έπεσα και έσπασα το ισχίον μου.

Νοσηλεύτηκα στο ΠΑΓΝ Ηρακλείου όπου και χειρουργήθηκα από τον επίκουρο καθηγητή κ. Τοσουνίδη Θεόδωρο. 

Με την επιστολή μου αυτή αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς  την Προϊσταμένη και το νοσηλευτικό προσωπικό της Ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου που παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό που ήταν εμφανείς, ήταν πάντα πρόθυμο, με το χαμόγελο, την ευγένεια  και την Κρητική προφορά , να προσφέρει τη βοήθεια του.

 

 

Ευχαριστίες οφείλω να εκφράσω και στη φισιοθεραπεύτρια κ. Μαριάννα Τρούλη , η οποία με την υπομονή της με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα.

Ιδιαίτερα εκφράζω τις άπειρες ευχαριστίες μου προς τον καθηγητή κ. Θεόδωρο Τοσουνίδη και την ιατρική του ομάδα ( κ. Δασκαλάκη Γιάννη, κ. Βασιλάκη Γιώργο κ.λ.π),  που με την ανθρτώπινη συμπεριφορά τους έδειξαν το πόσο τιμούν τον όρκο του Ιπποκράτη.

 

 

Η υπομονή του κ. Τοσουνίδη να με ενημερώσει για την διαδικασία του χειρουργείου και το ενδιαφέρον του για τη μετέπειτα πορεία της υγείας μου αλλά και η συμπεριφορά του απέναντι στους ειδικευόμενους γιατρούς κατά την επίσκεψή τους στο θάλαμο,  ήταν τα στοιχεία εκείνα που με έκαναν να πω ότι υπάρχουν πράγματι αληθινοί δάσκαλοι , αληθινοί γιατροί και πραγματικοί άνθρωποι . Άνθρωποι με Α κεφαλαίο.  Ένας τέτοιος είναι και ο καθηγητής Τοσουνίδης .

 

 

Τον ευχαριστώ και εύχομαι να παραμείνει πάντα έτσι , χαρίζοντας  υγεία και ανακούφιση.

Θα ήταν παράλειψη αν δεν έκανα αναφορά και δεν εξέφραζα τις ευχαριστίες μου για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση που δέχτηκα και από το γιατρό κ. Γιώργο Βαρκαράκη , τον οποίο είχα την τύχη να γνωρίσω το διάστημα που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας και τώρα υπηρετεί στην Αιμοδοσία του ΠΑΓΝΗ. 

Δημόσια εκφράζω τις ευχαριστίες μου προς όλους και απευθύνω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , που σήμερα βρίσκομαι στο σπίτι μου και αναρρώνω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.