ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ, Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ

 

 

Ήταν κάτι παραπάνω, από αναμενόμενο. Η κλιμάκωση της κρίσης, ήταν και είναι εκθετική. Λίγες βδομάδες ακόμα, και βγαίνουμε από τη φουρτούνα. Γιατί αυτό λένε, οι ειδικοί. Που επίσης, συμβούλευσαν όλες τις κυβερνήσεις της Νότιας Ευρώπης και της Μεσογείου, να σταματήσουν την έκθεση των ευπαθών ομάδων σε κινδύνους.

 

Προσωπική μου εκτίμηση, είναι πως οικονομικές απώλειες   θα ισοφαριστούν. Μόλις «καθαρίσουμε» από τον Κορωνοϊό. Κι αυτό είναι θέμα, χρόνου. Μετά όλοι θα ξεχυθούν στα τουριστικά θέρετρα, στις διακοπές και τα ξενοδοχεία. Για την ώρα, σιγή ασυρμάτου. Χωρίς πανικό.

 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΕΚ

 

«Την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας στο σύνολο της Επικράτειας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα από 15.3.2020 έως και 30.4.2020, των κύριων και μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων εποχικής λειτουργίας. Ως προς τα ήδη λειτουργούντα κατά τη δημοσίευση της παρούσας τουριστικά καταλύματα του προηγούμενου εδαφίου, η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας τίθεται σε ισχύ στις 23.3.2020 και διαρκεί έως και 30.4.2020. Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Αθήνα, 14 Μαρτίου 2020».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *