ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Η ισχύς εν τη ενώσει !

 

 

 

“Για ακόμη μια φορά, στη συναυλία της Παρασκευής 29/7, ο σύλλογος Κρητών «το Αρκάδι» προσπέρασε εμπόδια απροσπέλαστα για άλλους.

 

 

 Η συναυλία αναγκάστηκε να αλλάξει χώρο λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη -από εδώ και μήνες- έναρξη της, να φύγει απο το Γενικό Λύκειο Θήρας, που εδώ και καιρό κατέχει τη νόμιμη άδεια χρήσης του εξωτερικού χώρου για παραστάσεις (κάτι που γίνεται άλλωστε σε εκατοντάδες σχολικά συγκροτήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα), και να ψάξει με περιθώριο λίγων μόνο ωρών νέο χώρο για να φιλοξενηθεί.

 

 

  Άγχος, εμπόδια από πολλές πλευρές, και τρικλοποδιές που σε κάνουν να αναρωτιέσαι συχνά πυκνά, αν αξίζει να καταβάλλεις τόση προσπάθεια (ψυχική και σωματική) για να φέρεις εις πέρας κάτι ναι μεν ψυχαγωγικό, αλλά συνάμα τόσο ουσιαστικό για τη μικρή κοινωνία μας. Μια κοινωνία που το αγκάλιασε τόσο θερμά για ακόμη μια φορά, και ας ήταν η Πάολα η πρωταγωνίστρια, αυτή που τόσο έχει κριθεί από τους «διανοούμενους» του νησιού μας, λες και το λαϊκό τραγούδι είναι ξαφνικά κάτι μεμπτό, λες και δεν ανήκει στην παράδοση και την κουλτούρα μας εδώ και τόσες δεκαετίες.

 

 

  Η απάντηση είναι πως ΝΑΙ , αξίζει! Χίλιες φορές ΝΑΙ ! ΝΑΙ για όλους τους φίλους που έδωσαν λύσεις, που κουβάλησαν, που έτρεξαν, ΝΑΙ για όλους τους συνεργάτες που χωρίς καμία δεύτερη σκέψη και καμία γκρίνια έστησαν έναν ολόκληρο συναυλιακό χώρο δύο φορές μέσα σε ένα 24ωρο (κάτι που σύμφωνα με τους τεχνικούς δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ), ΝΑΙ για όλους τους δικούς μας ανθρώπους που παράτησαν τις δουλειές τους και έσπευσαν να βοηθήσουν χωρίς να τους ζητηθεί (παρά μόνο επειδή ενημερώθηκαν για την κατάσταση από αλλού), και τέλος ΝΑΙ για όλους όσους μας τιμούν σε κάθε εκδήλωση με την παρουσία τους και για ακόμη μια φορά παρά την αναστάτωση και την ταλαιπωρία της ξαφνικής αλλαγής, ήταν εκεί μαζί μας.

 

 

  Ειδική μνεία θα ήθελα να κάνω στον καλό μου φίλο Γιώργο Κουτσογιαννόπουλο, για την άμεση ανταπόκριση του σε αυτό το τρελό κυριολεκτικά εγχείρημα και την παραχώρηση του «Μουσείου Οίνου» για τη διεξαγωγή της συναυλίας. Στον άψογο επαγγελματία και φίλο μου, Γιώργο Παπαγιάννη για τις γρήγορες και μεθοδικές κινήσεις του για τη σωστή λειτουργία του catering, καθώς και στον Σαράντο Χαλούλο, για την αρτιότητα του ηχητικού αποτελέσματος παρά τον ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας και εγκατάστασης.

Όλοι μαζί μπορούμε! Αυτό ήταν, είναι και θα είναι το μότο που μας οδηγεί και μας κρατά ενωμένους και προσηλωμένους στην εκπλήρωση των δεσμεύσεων μας, είτε αυτοί είναι πολιτιστικοί, ανθρωπιστικοί, είτε άλλης μορφής.

Ο αγώνας συνεχίζεται. Το καλοκαίρι μας θα είναι ανατρεπτικό και καυτό !

Join the ride !”. 

Μανόλης Ορφανός,

Πρόεδρος Συλλόγου Κρητών «το Αρκάδι»”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *