Ανακοινώσεις από το Σ.Ω.Τ.Λ.Ε.Σ

ΣΩ.Τ.ΛΕ.Σ (Σωματείο τουριστικών λεωφορείων Σαντορίνης

 

 

 

 

«Στη 01-09-2023 το διοικητικό συμβούλιο για άλλη μία φορά παραβρεθήκαμε και συζητήσαμε τα συνεχόμενα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο μας καθώς οι προσπάθειες μας και οι υποσχέσεις των δημοσίων φορέων πέφτουν στο κενό.

 

Θα θέλαμε να ζητήσουμε την ειλικρινή μας συγνώμη στους πολίτες του νησιού μας για την κίνηση που δημιουργούμε με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία τους ιδιαίτερα στο κέντρο των Φηρών. Το σωματείο μας μετά από πολλές συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς μας ζητήθηκαν να εφοδιαστούμε με τα απαιτούμενα υλικά που χρειάζονται για τα πάρκινγκ όπως άμεσα κινηθήκαμε για την απόκτηση τους. (Ταμπέλες, μπογιές) .

 

 

Με λύπη εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας στις υποσχέσεις του κ. Δημάρχου και παρακείμενων φορέων για την υλοποίηση πάρκινγκ καθώς και τις ασφαλτοστρώσεις οι οποίες ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί.

 

Ελπίζουμε ο κ. Δήμαρχος να κινηθεί γρήγορα γιατί η σαιζόν δεν έχει τελειώσει και επιτέλους να σταματήσει η ταλαιπωρία όλων μας καθώς και των επισκεπτών μας. Με εκτίμηση το Δ.Σ Σωματείο τουριστικών λεωφορείων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *