“ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ”

ΠΕΡΟΥΒΙΑΝΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ 10 ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 

 

 

   Αφιέρωμα για τις 10 καλύτερες πόλεις της Ευρώπης, που πρέπει να επισκεφτεί κάποιος, έκανε η περουβιάνικη εφημερίδα Publimetro με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού (27 Σεπτεμβρίου). Ανάμεσά τους, είναι η Σαντορίνη, που είναι και το μοναδικό νησί της λίστας.

Γράφει η Publico- MetroΑν θέλετε να ταξιδέψετε στον παράδεισο, τότε έχετε έρθει στην ιδανική επιλογή. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να περιγραφεί η θέα και η εμπειρία που προσφέρει αυτή η πόλη. Διαφέροντας τελείως διαφορετικές από τις προηγούμενες επιλογές, η Ελλάδα προσφέρει έναν νέο τρόπο ζωής για όλους όσοι την επισκέπτονται.

Η Σαντορίνη, ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά, βρίσκεται νότια του Αιγαίου και έχει καταπληκτική θέα με τα λευκά σπίτια και τα μπλε κουφώματα και τις πόρτες που κάνουν την εικόνα της πόλης σαν τέλειο ταξιδιωτικό καρτ-ποστάλ.

Σε αυτήν την εποχή, μπορείτε να απολαύσετε το νησί περπατώντας στους δρόμους, δοκιμάζοντας κάποιο τυπικό φαγητό του τόπου και κολυμπώντας από ακτή σε ακτή στην κρυστάλλινη θάλασσα. Μην σταματάτε να ζείτε την εμπειρία!”.

 

Día del Turismo: 10 ciudades increíbles para conocer de Europa [FOTOS]

1. Madrid, España

 

2. Barcelona, España

 

3. Lisboa, Portugal

 

4. Amsterdam, Holanda

 

5. París, Francia

 

6. Venecia, Italia

 

7. Florencia, Italia

 

8. Praga, República Checa

 

9. Santorini, Grecia

 

10. Londres, Inglaterra