ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΑΠΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

  “Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θήρας, πρωινές ώρες χθες, από τον ναυτικό πράκτορα του Κ/Ζ πλοίου “ΜSC LIRICA” σημαίας Παναμά, ότι 77χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα του πλοίου, έχρηζε μεταφοράς σε νοσοκομείο λόγω ασθένειας.

Η Ε/Γ-Λάντζα «ΝΟΜΙΚΟΣ.» Ν.Θ. 27 παρέλαβε την 77χρονη και κατέπλευσε στο λιμένα «ΑΘΗΝΙΟΣ» όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο γενικό νοσοκομείο Θήρας, για ιατρική περίθαλψη, ενώ το πλοίο απέπλευσε προς συνέχιση του δρομολογίου του”.

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Γεωργία Γλιάτη λέει:

    Είναι καιρός να καταλάβουν οι κυβερνώντες, κράτος και τοπική αυτοδιοίκηση, την προστιθέμενη αξία ενός νοσοκομείου δημόσιου χαρακτήρα στον κορυφαίο τουριστικό προορισμό της χώρας, στους τομείς της οικονομίας και του τουρισμού. Η Σαντορίνη είναι brand από μόνη της, φανταστείτε τι σημαίνει όταν αυτό το brand έχει υψηλού επιπέδου δημόσια δομή υγείας .Πόσο τυχεροί που μπορούν να γεννιούνται παιδικά στο νησί ,χωρίς να ξενιτεύονται οι γονείς, οι γυναίκες να κάνουν προληπτικές μαστογραφίες , Ηλιοβασιλέματα έχει παντού και όμορφα σημεία για γάμους, νοσοκομεία όμως με τέτοιες υπηρεσίες και προοπτική ,σε νησιά μεσαίου μεγέθους, έχετε μόνον εσείς. ΜΗΝ το υποβαθμίζετε, στηρίξτε το,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *