ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ: ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

ΠΙΑΣΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΑΡΑΤΑ

 

 

 

 

 

φωτό αρχείου

Ο Πρόδρομος Τσαουσάκης ήταν κατά πως λένε μπεχλιβάνης. Δηλαδή υπαίθριος παλαιστής που έκανε και διάφορα αεροπλανικά συναρπάζοντας το κοινό που του έριχνε τίποτα δεκάρες για νάχει να τρώει. Είχε όμως και μπάσα φωνή. Μπεσαλίδικη κι αντρίκια. Έτσι τραγούδαγε και σε ταβερνάκια, όπου τον βρήκε ο Τσιτσάνης. Το τραγούδι όμως που τον έγραψε στην ιστορία, του το έδωσε ο ρεμπέτης Νάκος (Κιουπρούλης Στέφανος). Είχε τίτλο στο Γεντί Κουλέ είν ωραία- πιο καλά κι από τον Περαία.

Στον Περαία, βέβαια, είναι καλό να μη ζυγώνουν σήμερα, όσοι δεν έχουν τσέπη να κουδουνάει. Τα εισιτήρια με τα βαπόρια, είναι απλησίαστα. Αλλά μην ανησυχείτε. Οι καλοί εφοπλιστές, που κάποιοι από αυτούς είναι “χομπίστες”, σας έχουν λύση.

Αντιγραφή από τη σελίδα Imerodromos: ”

  • Ακτοπλοϊκή εταιρεία ανακοίνωσε έκπτωση για τετραμελή ή τρίτεκνη οικογένεια 30% μόνο στα εισιτήρια επιστροφής εφόσον φυσικά αγοράσει εισιτήρια μετ’ επιστροφής.
  • Μόνο κάθε Τρίτη έκπτωση ανακοίνωσε άλλη εταιρεία! Τις Tρίτες λοιπόν η έκπτωση θα είναι 20% στα συμβατικά της πλοία για οικονομική θέση, αυτοκίνητα και δίκυκλα.
  • Μόνο κάθε Τετάρτη έκπτωση 20% και μόνο από Ραφήνα για ορισμένα νησιά των Κυκλάδων ανακοίνωσε μια ακόμα εταιρεία.
  • Άλλη εταιρεία μόνο στα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού κάνει έκπτωση 50%.

Φυσικά δεν έχει προβλεφθεί καμία έκπτωση για τις οικογένειες με παιδιά ή για ΑμεΑ που χρειάζονται να ταξιδέψουν σε μακρινούς προορισμούς με καμπίνα. Σε αυτή την περίπτωση ακόμα και με τις εκπτώσεις μια οικογένεια θα πρέπει να δώσει περίπου 700 ευρώ”.

 

Οπότε, Τρίτη-Πέμπτη Μακαρόνια, φάτε μάγκες στα μπαλκόνια. Και τα μακαρόνια, από τα Μαράτα του Αδώνιδος σιλ βου πλαι.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *