“ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΟΧΙ ΣΥΧΩΡΟΧΑΡΤΙ”

Ο Α. ΡΟΥΣΣΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΗΝΙΟ

 

 

“Φυσικά και υπέγραψα την έκκληση προς τον Πρωθυπουργό, προκειμένου να παρέμβει, πριν η Σαντορίνη οδηγηθεί σε μεγαλύτερες περιπέτειες.

Γνώρισα τόση ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ σε τοπικό επίπεδο -παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας- που όπως όλοι, έχω χάσει κάθε εμπιστοσύνη σε αυτή τη Δημοτική Αρχή, που διαχειρίζεται, την καθημερινότητα και το μέλλον όλων. Με καταστροφικό τρόπο, όπως δείχνουν τα έργα της ή μάλλον η καταστροφή των έργων που αφέθηκαν να καταρρέουν.

Όταν τους υποδείκνυα, ΑΜΕΣΕΣ και απλές λύσεις για να σταματήσει το κακό, αυτοί είτε αγνοούσαν, είτε έδειχναν συρτάρια με γράμματα και έγγραφα, είτε χλεύαζαν.

Αν λοιπόν, δέχτηκα να συνυπογράψω, αυτήν την έκκληση προς τον Πρωθυπουργό, είναι γιατί τόσο ο κόσμος, όσο και όσοι είχαμε και έχουμε μια σχέση με τα κοινά, δεν τους ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ. Δεν τους εμπιστεύεται, κανείς!.!.!

Ακόμα και την τελευταία ώρα, αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους, πετάνε το μπαλάκι της ευθύνης σε άλλους.

Αλλά, στην ανευθυνότητά τους και ανικανότητα τους, ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ όλα. Και η υπογραφή μου, δεν είναι συγχωροχάρτι για την καταστροφή που έχουν φέρει.
Είναι μια πράξη ευθύνης, μήπως κάποιος άλλος, τους κάνει πέρα και ζήσουν τα νησιά μας (Σαντορίνη και Θηρασία), κάτι καλύτερο από την απαράδεκτη φθορά, παρακμή, αδιαφορία που τα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ με την άγνοια και ανικανότητά τους. Αφού, έχει αποδειχτεί πως αυτοί ΔΕΝ έχουν λύσεις, θα προσφύγουμε σε όποιον μπορούμε, μέχρι να έρθει η ώρα του «Αλλάζουμε», της συνέπειας, της νοικοκυροσύνης, της αποτελεσματικότητας και του μακρόπνοου σχεδιασμού.
Πρώτα όμως, έχουμε ΕΥΘΥΝΗ να απομακρύνουμε τα συντρίμμια και τη μαυρίλα που αφήνουν.

«Αλλάζουμε» και η μέρα είναι κοντά”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *