ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΡΕΝΑ ΓΡΙΒΑ ΜΙΛΑ ΓΙ ΑΥΤΗΝ

  “Μετά το τελευταίο ευχάριστο νέο της βράβευσης της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης από την Ακαδημία Αθηνών, θέλω να εκφράσω και εγώ τα συγχαρητήριά μου προς όλους τους αιμοδότες του νησιού μας, για την τόσο αξιέπαινη προσφορά τους στον τομέα της Αιμοδοσίας.
Η βράβευση αυτή μας κάνει όλους υπερήφανους, γιατί η Σαντορίνη αυτό το μικρό πανέμορφο νησί δεν προκόβει μόνο στον τουρισμό εξ αιτίας της μοναδικότητας της ομορφιάς της αλλά πρωτοστατεί στον εθελοντισμό, στην συναλληλία, στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο.
Το Εμπορείο με τους απλοϊκούς κατοίκους με τα πλούσια συναισθήματα, στάθηκε εξ αρχής δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια που από σπίθα τότε έχει μετατραπεί σε πυρκαγιά. Με συγκινεί ιδιαίτερα κάθε φορά που ζητώ να μάθω τα αποτελέσματα της αιμοδοσίας και ακούω τον αριθμό των προσελεύσεων στο Εμπορείο.
Αγαπητοί μου, αυτό θέλω να σας ζητήσω με όλη μου την αγάπη και στοργή. Συνεχίστε αυτό το θεάρεστο έργο που δίνει ανακούφιση στους γονείς των παιδιών που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία και χρειάζονται ανελλιπώς αίμα αλλά και σε όλους τους άλλους συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη για κάποιο χειρουργείο κ.λ.π
Και αυτή τη φορά στην Αιμοδοσία που θα ξεκινήσει μετά το Πάσχα ας είστε όλοι εκεί. Ας αποδείξουμε εμείς οι Σαντορινιοί και τούτη τη φορά ότι «δίνουμε αίμα γιατί μας περισσεύει Αγάπη», όπως αναφέρει και κάποιο από τα πανό .
Με τις ευχές μου για Καλό Πάσχα με υγεία και δύναμη σε όλους ας έχουμε και αυτή τη φορά ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στην εθελοντική ανοιξιάτικη αιμοδοσία!
Με αγάπη και στοργή
Ρένα Γρίβα
Πρώην Πρόεδρος Κοινότητας Εμπορείου
Σε μία από τις αιμοδοσίες της κ. Γρίβα (μάλλον η τελευταία) στο Εμπορείο, στο χωριό που διετέλεσε Πρόεδρος επί δύο τετραετίες. Δίπλα της ο ακούραστος Μηνάς Μάϊνας , η γιατρός Πόπη Καραμολέγκου και οι γιατροί του κλιμακίου του Νοσοκομείου Παίδων Η Αγία Σοφία”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *