Αγελάδα κάρφωσε και σκότωσε άντρα στη Μύκονο

 

Ένα σοκαριστικό δυστύχημα συνέβη στη Μύκονο καθώς ένας 39χρονος βρήκε φριχτό θάνατο όταν αγελάδα τον κάρφωσε με τα κέρατά της στην καρδιά.

Οι πληροφορίες, σύμφωνα με την “Αυγή”, αναφέρουν ότι το τρομακτικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στον επαρχιακό δρόμο Χώρας- Άνω Μεράς. Ο 39χρονος οδηγούσε μοτοσυκλέτα όταν ξαφνικά βρέθηκε απέναντί του στη μέση του δρόμου ένα κοπάδι με αγελάδες που, μάλλον, εξαιτίας της κακοκαιρίας είχαν φύγει από το χώρο που βρίσκονταν.

Το πώς συνέβη το δυστύχημα είναι ακόμα συγκεχυμένο. Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι ο 39χρονος έπεσε πάνω στο κοπάδι καθώς μέσα στη νύχτα δεν το είδε έγκαιρα και αιφνιδιάστηκε με αποτέλεσμα να πέσει επάνω του και στη συνέχεια μια αγελάδα του επιτέθηκε και τον κάρφωσε με τα κέρατά της.

Η δεύτερη εκδοχή που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές είναι ο 39χρονος να κατέβηκε από τη μοτοσυκλέτα για να βγάλει από το δρόμο το κοπάδι και τότε του επιτέθηκε η αγελάδα.

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον ιδιοκτήτη του κοπαδιού προκειμένου να διαπιστώσουν για ποιο λόγο δεν ήταν σε περιφραγμένο χώρο”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *