ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΟΕΔΗΝΑΤΖΗΔΕΣ, ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥ ΣΜΠΙΡΟΥΣ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΘΗΡΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ- ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ, ΑΜΕΣΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ.

 

 

 

Φωτογραφία: Ιπποκράτης Αλεξίου

Είναι προφανές πως κάποιοι ΠΟΕΔΗΝΑΤΖΗΔΕΣ, τα έχουν βάλει όχι με το Νοσοκομείο Σαντορίνης, αλλά με τον Παύλο Πολάκη. Έβαλε στοίχημα να το ανοίξει και το άνοιξε. Κάποιοι άλλοι, το είχαν έτοιμο για ξε-πούλημα.

Εκείνο που όμως δεν καταλαβαίνουν είναι πως η κοινωνία της Σαντορίνης, έχοντας ζήσει με ένα απισχνασμένο Κέντρο Υγείας, έχοντας θρηνήσει θύματα και έχοντας παλέψει, το έχει αγκαλιάσει. Από τον Μητροπολίτη μέχρι τον απλό πολίτη.

Οπότε, καλό είναι να γνωρίζουν, πως οι πολίτες, όσο κάποιοι ΠΟΕΔΗΝΑτζήδες (όχι όλοι, το ξέρω) τα βάζουν με το Νοσοκομείο, τα βάζουν με τη Θηραϊκή Κοινωνία. Όλοι ζητούν βελτίωση, αλλά και όλοι έχουν μνήμη. Για τότε που οι συγκεκριμένοι ΠΟΕΔΗΝΑτζήδες, ήξεραν τη Σαντορίνη, μόνο ως τόπο διακοπών.

Τίποτα, άλλο για τώρα. Μόνο μερικά βίντεο, απλών πολιτών. Καθείς και τα τσουκάλια του, μετά. Απλώς, πείτε στους τοπικούς σμπίρους, πως είναι γνωστοί. Μόνο που δεν τους δίνει κανείς σημασία.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *